BUDUĆI ZADRUGARI UHVAĆENI U GRUPNJAKU: Najbolji prijatelj Darka Lazića i zgodni spasilac AKCIJALI sa zgodnom plavušom!
Foto: Pink.rs

biće zanimljivo

BUDUĆI ZADRUGARI UHVAĆENI U GRUPNJAKU: Najbolji prijatelj Darka Lazića i zgodni spasilac AKCIJALI sa zgodnom plavušom!

Dugo najavljivani rijaliti Zadruga 2 još nije ni počeo, a pojedini učesnici već su počeli da šokiraju javnost

Objavljeno:

Dugo najavljivani rijaliti Zadruga 2 još nije ni počeo, a pojedini učesnici već su počeli da šokiraju javnost. Naime, na internetu su procurile fotografije zgodnog spasioca Bojana Gaćeše tokom seks-akcije sa atraktivnom plavušom i Deanom Stejinom, najboljim prijateljem pevača Darka Lazića i motoristom.

Dean je inače poznat kao svinger i on to ne krije od javnosti, a interesantno je da se već zbližio sa Bojanom, za kojim žene uveliko lude, pa ga je pre ulaska u rijaliti upoznao sa čarima svog seksualnog života.

foto: Instagram

Na fotkama se jasno vide obojica zadrugara, a na jednoj Bojan devojku, čije je lice sakriveno, vuče za kosu i liže joj stopala.

Inače, Bojana Gaćešu su dovodili u vezu sa zvezdom Granda, Milicom Pavlović. Naime, nakon što se zgodni Beograđanin pojavio u njenom spotu za duetsku pesmu sa Acom Lukasom, u medijima je kao bomba odjeknula vest da je atraktivna Leskovčanka konačno našla dečka.

Bonus video:

SVAKOG PONEDELJKA RIJALITI DODATAK: Aleksandar Požgaj oduševljen! Prvi saznajte sve tajne o učesnicima nove sezone rijalitija! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.