SVAĐE U ZADRUZI MOGU BITI FATALNE PO NJU: Zorica Marković je preživela INFARKT, lekari je upozoravaju da se ne igra glavom!
Foto: Printscreen/youtube

MORA DA ČUVA ZDRAVLJE

SVAĐE U ZADRUZI MOGU BITI FATALNE PO NJU: Zorica Marković je preživela INFARKT, lekari je upozoravaju da se ne igra glavom!

Zorica je 2007. doživela infarkt, kada su je lakeri jedva vratili u život

Objavljeno:

Zorica Marković mogla bi da doživi infarkt ukoliko se bude nervirala, upozorio ju je lekar kojeg je posetila kako bi obavila preglede pred ulazak u drugu sezonu rijalitija Zadruga.

Kardiolog koji vodi Zoričin slučaj poručio joj je da je njeno zdravstveno stanje stabilno i pod kontrolom, ali da jak stres izazvan svađom može da prouzrokuje nove tegobe.

Veliki stres mogao bi da bude koban po nju
Veliki stres mogao bi da bude koban po nju foto: Youtube printscreen

- Zorica je svojeglava i ide glavom kroz zid. Ona nikada ne mari za sebe, uvek su joj preči durgi. Ona je prosto takva, nepravda je boli i upravo zbog toga često upada u svađe i fizičke obračune koji nažalost mogu biti fatalni po nju. Verujte, svi smo zabrinuti, a najviše njeni sinovi - kaže Zoričina rođaka. Ona dodaje da je karidolog pevačici rekao da mora da vodi račun zbog svog stanja, te da ne sme da se nerivra.

Lekari joj savetuju da se ne izlaže stresu
Lekari joj savetuju da se ne izlaže stresu foto: Printscreen Youtube

Podsetimo, Zorica je 2007. doživela infarkt, kada su je lakeri jedva vratili u život. Nakon toga je operacijom ugradila bajpas.

Bonus video

CECA U BADE MANTILU I SA ZLATNOM BRADOM: U ovakvom izdanju je nikada niste videli! Fanovi plaču od smeha

(Espreso.co.rs/ Kurir/ Rijaliti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.