BIVŠI SUPRUŽNICI SE SUKOBILI NA ULICI: Kad Sloba sazna šta je Kija rekla njemu iza leđa, odlepiće! (VIDEO)
Foto: Printscreen

OKRŠAJ

BIVŠI SUPRUŽNICI SE SUKOBILI NA ULICI: Kad Sloba sazna šta je Kija rekla njemu iza leđa, odlepiće! (VIDEO)

Napetost je rasla jer su bivši supružnici imali žarku želju da pobede jedno drugo.

Objavljeno:

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović bili su kapiteni različitih timova, a poenta igre bila je da prvi dovedu svog kandidata do jednog šoping centra, a onaj koji to učini dobija besplatnu kupovinu u vrednosti od 20.000 dinara.

Sloba Radanović je prvi našao svog kandidata, postavio mu pitanje "Znaš čiji je ovo spomenik na Trgu republike". Pošto je takmičar tačno odgovorio, da je u pitanju spomenik Knezu Mihailu, krenuli su u trku s vremenom.

Ubrzo je kandidatkinju našla i Kija Kockar, a devojka je takođe tačno odgovorila na postavljeno pitanje.

I Radanović i Kockareva krenuli su sa svojim kandidatima taksijem ka šoping centru, a tenzija i napetost je rasla jer su bivši supružnici imali žarku želju da pobede jedno drugo.

- S obzirom na to da mi je bivši muž u suparničkom timu, mi moramo da pobedimo. Ne znam gde je on, nisam mu još ubacila ono u telefon da ga pratim, ali sredićemo. Kad nemaš bivšeg muža koji je nenormalan, kul je - ćaskala je Kockareva sa svojom takmičarkom Kija u Premijera Vikend, a Slobi se baš to neće dopasti.

Bonus video:

KIJA ZAPALILA BINU, FANOVI POLUDELI KAD SU JE VIDELI: Pevačica izgledala nikad provokativnije, a SVI su komentarisali JEDAN DETALJ! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.