MILJANA PLAĆENIJA DUPLO VIŠE OD OSTALIH UČESNIKA ZADRUGE! Otkrila koliki će joj biti honorar! Od ove cifre se vrti u glavi!
Foto: Printscreen

šok

MILJANA PLAĆENIJA DUPLO VIŠE OD OSTALIH UČESNIKA ZADRUGE! Otkrila koliki će joj biti honorar! Od ove cifre se vrti u glavi!

Kulićevu mnogi kritikuju što u Zadrugu 2 ulazi sa jednomesečnom bebom

Objavljeno:

Rijaliti učesnica Miljana Kulić, sinoć je gostovala u emisiji "Zadruga - Narod pita" sa Markom Miljkovićem.

U jednom trenutku u emisiju se uključila i gledateljka koja je kritikovala učesnicu rijalitija jer uvodi sina u "Zadrugu 2".

- Žena dobija godinu porodiljskog da ne radi, a ona ulazi u "Zadrugu". Na šta je sve spremna zbog novca? Da li je svesna da ona neće moći sve vreme da bude sa detetom? - rekla je ona, a Miljana je tada iznenadila sve i rekla nešto više o svom honoraru:

- Dete će biti 24 sata sa mnom. Dete koje se tek rodilo ne zna šta se dešava oko njega. Ja ću ga dojiti, a kada dete bude spavalo, ulazi moje mame drugarica Klara. Ja ulazim da se borim za sebe i njega, ja sam mu majka i otac. Obezbedili su mi posebnu prostoriju, niko neće smeti da uđe u Željkov apartman, dete ima sve uslove, a ja ću mu biti maksimalno posvećena i to je sasvim normalno. Dete kada bude imalo godinu, pet godina, ja ga nikada ne bih uvela u rijaliti. Reći ću samo da je abnormalan honorar, duplo sam plaćenija od svih igrača na svetu. Gospođo, gledajte svoja posla i vodite računa o vašoj deci, ne opterećujte se glupostima - rekla je Miljana.

BONUS VIDEO: TEMELJNO SPREMANJE ZA RIJALITI: EVO šta Aleksandra i David rade pred sam početak Zadruge! Jednim komentarom su IZNENADILI fanove (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.