MILJANA TVRDI DA JE DETE GASTOZOVO?! Ivan Marinković izneo ozbiljne optužbe na račun svog deteta!
Foto: Damir Dervišagić

prepucavanje

MILJANA TVRDI DA JE DETE GASTOZOVO?! Ivan Marinković izneo ozbiljne optužbe na račun svog deteta!

Miljana ne prestaje da vređa Marinkovića.

Objavljeno:

Miljana Kulić ostala je šokirana sprdnjom Ivana Marinkovića, koji je u "Parove" ušao sa gumenom bebom, rugajući se time njoj i njihovom sinu, koji ulaze u Zadrugu, ali njega je baš briga.

- Miljana mi je rekla doslovno: "Dovešću ti dete, radi sa njim šta hoćeš!" Čekaj, bre, koja majka hoće da se otarasi svog deteta?! Ja sam bio šokiran porukom koju mi je poslala. Slala mi je čak i poruke da dete nije moje nego Gastozovo, ali znam da je to uradila samo da bi me provocirala, U rijalitiju ću se odmoriti od nje - kaže za Svet Ivan, a Miljana mu odgovara:

Nenad Marinković Gastoz
Nenad Marinković Gastoz foto: Printscreen Youtube

- Ivan je hoštapler, izigrava se sa mojim detetom. Laže da ga zovem telefonom, on je jedan jadnik. Sad ulazi u rijaliti preko mog imena, a u prošloj sezoni dok nije bio sa mnom, pričao je o Raši i Goci. Lupeta nepovezano, kao trudna mu je devojka napolju, pa će navodno napraviti nekoj dete u rijalitiju, ma on je lud, a nije otišao da vidi svoju ćerku Lenu, sram ga bilo.

Miljana će sina Željka krstiti u Nišu 4. septembra, dva dana pre ulaska u Zadrugu 2. Kako smo saznali, njena beba imaće poseban tretman u rijalitiju. On se neće snimati i biće u jednoj od kuća u okviru kompleksa, gde će imati svu najpotrebniju negu. Miljana će u svakom trenutku moći da bude as njim, ali biće i te kako aktivna u rijalitiju. U Zadrugu će najverovatnije ući i Miljanina majka Marija, koja će voditi računa o Željku zajedno sa ćerkom.

Bonus video:

KRALJ FOLKA PODRŽAO EMIRA HABIBOVIĆA: Pogledajte kako peva Šabanov naslednik (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/ Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.