FAMILIJA ĐOGANI JE MNOGOBROJNA: Ona je ćerka Bakija B3, Luna joj je tetka, lepa je kao anđeo i preti da pokori estradu (FOTO)
Foto: Instagra

suprotnost

FAMILIJA ĐOGANI JE MNOGOBROJNA: Ona je ćerka Bakija B3, Luna joj je tetka, lepa je kao anđeo i preti da pokori estradu (FOTO)

Baki B3 nikada neće dozvoliti svojoj ćerki da uđe u rijaliti, kao što je to Gagi dopustio Luni.

Objavljeno:

Luna Đogani ponovo je u žiži javnosti nakon što je otkrila da ulazi u “Zadrugu 2“, a uveliko se priča o njenom bratu Bakiju B3 koji je ušao u “Parove“. Iako ste mislili da ste upoznali sve iz porodice Đogani, možda niste znali da je blogerka Luna Đogani tetka jedne tinejdžerke, i to Anđele Đogani (19), ćerke pevača Bakija B3.

#music #singer #instaflowers #instaflower #instagram #life #live #dance #90s #love

A post shared by Baki (B-3) Bakero (@baki_b3_official) on

Baki je Anđelu dobio u braku sa bivšom suprugom Ivanom sa kojom je bio u zajednici četiri godine. Nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima zbog ćerke o kojoj podjednako brinu.

Baki je ponosan otac koji često na svoj Instgram profil kači fotografije sa svojom naslednicom. Anđela je pre par godina izjavila da planira da krene očevim stopama, ali svoju karijeru želi da gradi u inostranstvu.

Ono što joj, makar po onome što kaže njen otac, nije dozvoljno jeste da poput većine članova porodice Đogani - uđe u rijaliti.

foto: Damir Dervišagić

- Moja ćerka opasno peva, razvaljuje, ali ja ne želim da bude deo estrade... Neka radi nešto drugo, ne treba joj slava, ona ne živi od toga. Nikada joj ne bih dozvolio da bude deo rijalitija, rekao bih joj:”Du*aj ga”! Ne želim da moje dete ide u rijaliti - izričito je rekao Baki B3 dok je još Luna bila u rijalitiju.

Bonus video:

LUNA ĐOGANI IMA PAKLENI PLAN ZA NOVU SEZONU RIJALITIJA: Sigurno neće uraditi OVO u Zadruzi 2! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.