ONA JE SUDIJA I BILA JE PRVI POMOĆNIK MINISTRA PRAVDE: Sada ulazi u Zadrugu, a javnosti je poznata po jednom važnom slučaju!
Foto: Printscreen Youtube

POTPUNO NEOČEKIVANO

ONA JE SUDIJA I BILA JE PRVI POMOĆNIK MINISTRA PRAVDE: Sada ulazi u Zadrugu, a javnosti je poznata po jednom važnom slučaju!

U Zadrugu 2 ulazi najširi spektar ljudi i zanimanja

Objavljeno:

Rijaliti Zadruga startovaće 06. septembra, a sve je iznenadila informacija da će se po prvi put u ovakvom TV formatu pojaviti i sudija! Reč je o kontroverznoj Snežani Ilić, koja je svojevremeno bila i pomoćnik ministra pravde, ali i pod istragom.

Naime Snežana je gostovala u emisiji, a u najavi pred emitovanje Magazina In je pušten deo u kome ona kaže:

- Ja sam bila sudija, prvi pomoćnik ministra pravde. Sad sam prvi sudija koji ulazi u Zadrugu... Eto, navikla sam da budem prva - rekla je Snežana u emisiji Magazin In.

Snežana Ilić useljava se na imanje u Šimanovcima
Snežana Ilić useljava se na imanje u Šimanovcima foto: Printscreen Youtube

Inače, kako saznaje Blic, Snežana je razvedena, a njena naslednica je jako teško prihvatila činjenicu da će joj majka ući u rijaliti. Ilićeva je prvo potpisala ugovor, pa tek onda rekla ćerki, ali verujemo da će joj ona ipak biti podrška.

Podsetimo, sudija Snežana Ilić, koja je tada bila u Prvom osnovnom sudu, bila je pod istragom jer je ukinula pritvor navijaču Crvene zvezde, Urošu Mišiću. Naime, ona je samostalno odlučila da ukine pritvor Mišiću, iako je od tužilaštva dobila mišljenje da se protivi ukidanju.

Reč je bila o slučaju u kome je Mišić bio pritvoren zbog tuče u klubu Plastik, u kojoj su učestvovali i američki marinci.

Bonus video

KONTROVERZNA RIJALITI UČESNICA JE IZGLEDALA TOTALNO DRUGAČIJE PRE 3 GODINE: Ovakva je bila pre svih plastičnih operacija, nećete je prepoznati!

<

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.