SLOBA SE KUNE I LAŽE: Bivši zadrugar IZDAO pevača i NEOČEKIVANO stao na Luninu stranu! (VIDEO)
Foto: Prinstcreen/Youtube

BEZ DLAKE NA JEZIKU

SLOBA SE KUNE I LAŽE: Bivši zadrugar IZDAO pevača i NEOČEKIVANO stao na Luninu stranu! (VIDEO)

Sloba Radanović je svoju suprugu, Kristinu Kockar, prevario pred milionskim auditorijumom sa Lunom Đogani

Objavljeno:

Milan Milošević sinoć je gostovao u emisiji kod Rade Radenović, a tek posle Zadruge je "progledao" i izneo svoje utiske o pojedinim takmičarima!

Rada, znajući kakvog sagovornika ima, do detalja je ispitala novinara kome bi pripisao "epitet onoga koji je najviše lagao".

Milan Milošević je bez dlake na jeziku izneo svoje mišljenje o pojedinim zadrugarima
Milan Milošević je bez dlake na jeziku izneo svoje mišljenje o pojedinim zadrugarima foto: Printscreen Youtube

- Kako vreme prolazi, od svih učesnika rijalitija Zadruga najviše je lagao Sloba. Kada sve to presaberemo, čovek je najviše lagao. Sada, da li je to on radio svesno, ili se izgubio u situaciji. Lagao je sebe i milione ljudi koji su to gledali. Sve što je radio radio je da bi sebe prikazao u što boljem svetlu. Čovek je sve to na pogrešan način radio, uz njega je bila i Luna, koja takođe nije govorila istinu. Međutim, kada sam gledao neke klipove, to što je govorila, toliko je bila sluđena, ona nije znala šta govori. On je bio i te kako svestan svega što je govorio. Kada su pušteni klipovi iza famozne škode, čovek se kleo da neke stvari nije rekao - rekao je Milan o Slobi, a potom prokomentarisao i Lunino ponašanje:

Milan je Lunu okarakterisao kao mladu i naivnu
Milan je Lunu okarakterisao kao mladu i naivnu foto: Printscreen Youtube

- Luna je ta koja je ušla mlada u celu tu priču. Nadam se da će u Zadruzi 2 imati priliku da pokaže da je ona vesela devojka - zaključio je Milošević.

Da podsetimo Sloba Radanović je svoju suprugu, Kristinu Kockar, prevario pred milionskim auditorijumom sa Lunom Đogani, a Milošević je osudio njegovo ponašanje u Zadruzi, a ako je suditi prema njegovim rečima, on nikako nije imao reči hvale za pevača.

Šta je još Milan rekao o bivšim cimerima, pogledajte u video-prilogu:

Bonus video

KIJA KOCKAR ŠOKIRA PROMENOM! Prvo je kosu ofarbala u SIVO, sad je opet promenila boju, ali ono što je uradila sa frizurom sve je ODUŠEVILA

<

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.