KIJA UHVAĆENA S FILIPOM MILETIĆEM: Postali su NERAZDVOJNI, ali pobednica Zadruge mu JAVNO ZAMERA na nedžentlmenskom potezu!
Foto: Espreso

ŠALA ILI ZBILJA?

KIJA UHVAĆENA S FILIPOM MILETIĆEM: Postali su NERAZDVOJNI, ali pobednica Zadruge mu JAVNO ZAMERA na nedžentlmenskom potezu!

Kija vredno radi na pripremi svoje nove pesme pod nazivom "Potpis"

Objavljeno:

Pobednica prve sezone rijalitija koji je srušio sve rekorde gledanosti na ovim prostorima, Zadruge, Kristina Kija Kockar, po napuštanju Bele kuće zaplovila je muzičkim vodama.

Ona je ostvarila veliki uspeh svojim prvim singlom "Ne vraćam se na staro", koji je snimila u saradnji sa grupom Ministarke.

Sada Kija vredno radi na pripremi svoje nove pesme pod nazivom "Potpis", iza koje će i ovoga puta stajati kompozitor Filip Miletić. Baš iz tog razloga Kristina veliki deo svog vremena provodi sa njim, zbog čega su ih mnogi i povezivali, ali su oni sve navode demantovali i naglasili da se između njih dešava isključivo poslovna saradnja.

Pevačica se našalila sa svojim saradnikom
Pevačica se našalila sa svojim saradnikom foto: Printscreen/ Instagram/ kija_kockar__official

Poslednja Kijina objava na Instagramu odnosila se upravo na kompozitora, a nema sumnje da se njemu neće svideti reči koje mu je uputila pobednica Zadruge.

Na njihovoj fotografiji Kija i Filip šetaju jedno pored drugog, a ona sama nosi svoje stvari, zbog čega je i dodala komentar "Ceo život vučem kofer sama".

Kockareva je žestoko osudila ovaj nedžentlmenski potez svog prijatelja i saradnika, a kako će on reagovati videćemo vrlo brzo.

Bonus video

KARIĆI DANAS OŽENILI SINA I UDALI ĆERKE: Mladenci PRED BOGOM izgovorili sudbonosno DA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.