GASTOZ BATALJUJE RIJALITIJE I BACA SE NA FILMOVE ZA ODRASLE: U glavnoj ulozi devojka iz Slovenije i biće neviđenog gruvanja!
Foto: Damir Dervišagić

HRABRO

GASTOZ BATALJUJE RIJALITIJE I BACA SE NA FILMOVE ZA ODRASLE: U glavnoj ulozi devojka iz Slovenije i biće neviđenog gruvanja!

Nenad Marinković Gastoz rešio je da se oproba u novom zanimanju

Objavljeno:

Pobednik treće i šeste sezone Parova, Nenad Marinković Gastoz, okupiran je radom na svom prvom ostvarenju u industriji za odrasle koji će producirati, prenosi Hit Informer

- Dve godine je cela ta priča bila na dugačkom štapu i sada je konačno došlo vreme da se realizuje ideja i krenem sa snimanjem svog prvog pornića. Ja sam producent. Glavne uloge će imati devojka iz Slovenije i jedan naš lik. Oduvek sam želeo da radim tako nešto i onda u jednoj sezoni Parova pojavio se Pegi i popričali smo o tome. Dugo nam je trebalo da nađemo glumce, obezbedimo sve što treba, ali sada se priča zaokružila. Imamo našu produkciju, sajt će uskoro biti završen i od septembra kreće gruvanje u svakom smislu - rekao je Gastoz za Hit Informer i našalio se na pitanje šta će se desiti ako mu glavni glumac zakaže:

Već ima ideju o ulogama
Već ima ideju o ulogama foto: Printscreen Youtube

- Pa, moraću ja da uskočim i nastavim. Šou ne sme da stane. Šalim se! Dosta su mene ljudi gledali u rijalitiju u raznim fazama, pa čak i kada sam imao odnose sa devojkama. Nema potrebe da me više gledaju u tom izdanju. Sviđa mi se što ću sada biti iza kamera i jednim delom dirigovati šta i kako treba da se odradi.

Bonus video

Voditelji, pevači, sportisti do zore slavili sa Karićima! VATROMET NA KRAJU

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.