JOŠ JEDAN TRANSFER IZ PAROVA U ZADRUGU: Skidao se go, pretrpeo je OZBILJNU POVREDU uživo u programu, a sada se useljava na imanje u Šimanovcima!
Foto: Printscreen Youtube

ŠOU TEK POČINJE

JOŠ JEDAN TRANSFER IZ PAROVA U ZADRUGU: Skidao se go, pretrpeo je OZBILJNU POVREDU uživo u programu, a sada se useljava na imanje u Šimanovcima!

Na njega ste i zaboravili, ali dolazi jači nego ikad!

Objavljeno:

Pored brojnih takmičara koji će 6. septembra ući u Zadrugu 2, a biće ih ukupno oko pedeset, u Šimanovcima će nekoliko meseci živeti i bivši učesnik Parova i Velikog brata.

Kako se nezvanično saznaje, novoj ekipi zadrugara pridružiće se i Branislav Radonić Brendon, koji je u Parovima imao incident sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, posle čega mu je noga zavšrila u gipsu.

Budući da je sada u odličnom zdravstvenom stanju, nema sumnje da Brendon jedva čeka da se pridruži novim cimerima i gledaocima priredi neke nove zanimljive momente.

Za sada još uvek nezvanični učesnik Zadruge 2 inače je poznat po učešću u rijalitijima, a pored nedavnog učešća u Parovima proslavio se i u četvrtoj sezoni Velikog brata.

foto: preentscreen/

Pokazao je da nema problema sa skidanjem i eksponiranjem svog nagog tela, sa svađanjem, da je oštar na jeziku, da voli avanturu i putovanja, te nema sumnje da će i u Zadruzi dati sve od sebe da bude što interesantniji.

Pratile su ga i priče da je učesnik gej skandala, otkako je sa Željkom Stojanovićem završio u Tajnoj sobi, odlično se snalazio i u zadacima u kojima je bio striper... pa ostaje da se vidi šta će pokazati u novom rijalitiju.

Bonus video

HALJINA KOJA VIŠE OTKRIVA NEGO ŠTO POKRIVA: Jelena Rozga u provokativnom izdanju oduševila fanove! Vrelije ne može!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.