SANJA I MATORA SU PRVI RIJALITI GEJ PAR: Uprkos svim pritiscima njihova veza opstaje, a sada svoju ljubav podižu na viši nivo! (FOTO)
Foto: Printscreen

LJUBAV CVETA

SANJA I MATORA SU PRVI RIJALITI GEJ PAR: Uprkos svim pritiscima njihova veza opstaje, a sada svoju ljubav podižu na viši nivo! (FOTO)

Ovo niko nije očekivao

Objavljeno:

Bivše učesnice najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima, Zadruge, Jovana Matora Tomić i Sanja Stanković ljubavnu romansu otpočele su u rijalitiju.

Sanja i Matora
Sanja i Matora foto: preentscreen/

Mnogi su Sanjin potez da prizna i ozvaniči njihovu vezu komentarisali kao hrabrost zadrugarke, ali niko nije očekivao da će se njih dve odlučiti na ovakav korak.

Sanja
Sanja foto: preentscreen instagram

Naime, Stankovićeva je na društvenoj mreži Instagram u okviru storija objavila video-snimak u kom se ona i Matora nalaze u automobilu koji je pun stvari, ali sve je iznenadio Sanjin komentar da se seli.

To je to kad se seliš - rekla je Sanja.

Matora
Matora foto: preentscreen instagram

Podsećamo, bivše zadrugarke su nedavno na svojim Instagram profilima objavile fotografiju na kojoj su napisale "Porodična", zbog čega su mnogi posumnjali da će se mozda njih dve odlučiti na zajednički život, ali ne ovoliko brzo.

Matora i Sanja
Matora i Sanja foto: preentscreen instagram

Bonus video

SRPSKA SVADBA NA JAMAJCI O KOJOJ BRUJU CELI REGION: Estrada uživala u glamuroznom venčanju na PLAŽI, a evo šta je radila trudna Prija (VIDEO)!

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.