ODLUKA KOJA JE MNOGE ŠOKIRALA: Đogani umesto ZADRUGE ide u PAROVE!
Foto: Dragan Kadić

Neočekivano!

ODLUKA KOJA JE MNOGE ŠOKIRALA: Đogani umesto ZADRUGE ide u PAROVE!

Kako "Zadruga" takođe uskoro počinje, zanimalo nas je zbog čega nije odlučio da se takmiči tamo, već u "Parovima"

Objavljeno:

Večeras počinje sedma sezona rijalitija "Parovi", a ispred vile se već okupljaju budući ukućani. Pojedina imena su već bila poznata, ali je sve prisutne šokirao član porodice Đogani, koji će se večeras useliti u luksuzu vilu u Zemunu.

Denserska porodica je već godinu dana u žiži javnosti zbog učešća Lune Đogani u prvoj sezoni "Zadruge", koju je blogerka definitivno i obeležila svojom vezom sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem. Članovi njene porodice, pre svega njen stric Đole Đogani i brat od strica Baki B3 javno su rekli da ne podržavaju to što je njihova rođaka deo takve priče i što je uopšte ušla u rijaliti, a ona je pre samo nekoliko dana potvrdila da će i od ovog septembra biti deo "Zadruge 2".

Lunin ponovni ulazak u rijaliti za mnoge je bio veliki šok, ali tu iznenađenjima nije kraj! Naime, i Baki je odlučio da postane rijaliti takmičar, ali u konkurentskim "Parovima". Kako kaže, ranije jeste javno "pljuvao" ovakve šou programe, ali je shvatio da su isti poput "pozitivnog virusa". Osim što nam je otkrio da je nedavno dobio sina Matea, za šta javnost nije znala, Baki je otvoreno ponovo rekao šta misli o Luninom učešću u "Zadruzi 1".

- Đogani je samo neko ko je napravio brend, a neki se provlače na to ime koje je neko drugi napravio. Čuo sam se sa Lunom, ja nju mnogo volim, ali ne mogu da podržim tu priču u kojoj se našla. Mislim da su roditelji bolje trebali da joj ukažu na greške. Nisam želeo da se mešam, pa nisam davao nikakve savete Gagiju - rekao je on aludirajući na skandal koji je nedavno izbio u porodici, kada je Đole prozvao Lunu da bruka brend Đogani, a onda je dodao:

Kako "Zadruga" takođe uskoro počinje, zanimalo nas je zbog čega nije odlučio da se takmiči tamo, već u "Parovima".

- Niko me nije zvao u "Zadrugu". Najverovatnije će ući moj bratanac Adam, a ja bih im stavio rampu oboma, i ne bi mogli da rade svašta tamo, zato me ovi sa Pinka nisu ni zvali - zaključuje Baki.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.