IMAM SINA I ĆERKU, ALI MOŽE SEKS PRED KAMERAMA: Kontroverzna bivša Tuđmanova snajka ne prestaje da šokira!
Foto: Print Screen Youtube

zadruga 2

IMAM SINA I ĆERKU, ALI MOŽE SEKS PRED KAMERAMA: Kontroverzna bivša Tuđmanova snajka ne prestaje da šokira!

Moskva je spremna na sve

Objavljeno:

Kontroverzna Hrvatica Nataša Moskva spremna je na sve u "Zadruzi 2", pa čak i na seks pred kamerama.

Nataša Moskva, bivša žena unuka Franje Tuđmana i odnedavno i pevačica, kaže da je protiv seksa pred kamerama, ali da ne isključuje mogućnost da će joj se upravo to dogoditi u "Zadruzi 2".

- Ja sam trenutno srećno slobodna. Uvek kažem, ljubav se može desiti svuda, i u pustinji, pa i u "Zadruzi", i kod kuće, ja kad odem u pekaru, ja se zaljubim. Naravno da postoji mogućnost da se zaljubim, nikad ne reci nikad, pogotovo za takve stvari, ljubav je nešto što dođe i niko ne može na to uticati. Ja sam protiv seksa pred kamerama, majka sam, imam sina od 13 godina i ćerku od 11 godina, zbog toga najviše. To je što se tiče mene, a za ostale, nemam ništa protiv, svako ima pravo da radi ono što želi, pa ako i pogreši onda nema pravo nastaviti da greši. Nisam sigurna da mi se seks neće desiti. Nikad ne reci nikad. Ako se dogodi neka neopisiva ljubav, seks je normalna stvar, neću ga gledati - rekla je ona za Pink.rs.

foto: Printscreen Instagram

- Poznata sam kao pevačica i kao bivša žena, odnosno Tuđmanova snajka. Ali želim da se u "Zadruzi" predstavim drugačije. Taj nadimak me već dugo progoni, pitala sam novinare "Koliko dugo će me to progoniti", oni su mi rekli "Dokle god se baviš javnim poslom" tako da sam već navikla - dodala je Nataša.

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Kristina Kija Kockar

(Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.