NE MOGU VIŠE DA BIJEM NJENE BITKE: Anabela se oglasila povodom Luninog ulaska u Zadrugu! Ovakav komentar niko nije mogao ni da zamisli!
Foto: Printscreen Youtube

IZOSTALA PODRŠKA

NE MOGU VIŠE DA BIJEM NJENE BITKE: Anabela se oglasila povodom Luninog ulaska u Zadrugu! Ovakav komentar niko nije mogao ni da zamisli!

Luna je posle svega odlučila da se opet useli na imanje u Šumanovcima

Objavljeno:

Luna Đogani odlučila je da ponovo uđe u rijaliti Zadruga, međutim njena majka, Anabela Atijas, nimalo se ne slaže sa ovom odlukom.

Iako je tokom prve sezone Zadruge podržavala svaki potez svoje ćerke, na iznenađenje mnogih Anabela Atijas javno je priznala da nije pružila podršku Luni Đogani za ulazak u drugu sezonu rijalitija.

Luna je rešila da se ovoga puta pokaže u drugačijem svetlu
Luna je rešila da se ovoga puta pokaže u drugačijem svetlu foto: preentscreen/

- Sve se brzo desilo. Protiv toga sam da se ona vrati u rijaliti. Ali Luna je punoletna osoba i sama donosi odluke. Ona je imala veliku želju da uđe jer smatra da se pokazala onakvom kakva nije. Sad želi da predstavi pravu sebe. Ja je nisam podržala u toj odluci i rekla sam joj da će se ovoga puta boriti sama. Ja se više neću oglašavati, niti ću biti deo Zadruge. Naravno, uvek sam uz svoje dete, ali kada je ova odluka u pitanju, ne mogu da je podržim. Zaista ne mogu više da bijem njene bitke - rekla je Anabela za Kurir.

❤❤

A post shared by ?FUNKY "G"?OFFICIAL? (@gagidjogani) on

S druge strane, Lunin otac, Gagi Đogani, očigledno se slaže sa ćerkinom odlukom da se ponovo oproba u rijalitiju, budući da je nakon Lunine potvrde da se vraća na imanje u Šimanovcima podelio zajedničku sliku sa njom, uz simbole srca.

Bonus video

INTRIGIRALE SU JAVNOST VEZOM U RIJALITIJU, A LJUBAV NASTAVILE NAPOLJU: Matora sada RONI SUZE, evo zašto!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.