PROGOVORIO O SKANDALU! SLOBA RADANOVIĆ se obratio ženi koja tvrdi da mu je RODILA DETE! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

objasnio

PROGOVORIO O SKANDALU! SLOBA RADANOVIĆ se obratio ženi koja tvrdi da mu je RODILA DETE! (FOTO)

Pevač Sloba Radanović našao se u centru skandala kada je optužen da ima vanbračno dete

Objavljeno:

Pevač Sloba Radanović našao se u centru skandala kada je majka devojke nepoznate javnosti optužila bivšeg zadrugara da je on otac deteta koje je njena ćerka rodila dok je trajao rijaliti.

Radanović ne krije da je šokiran zbog priče o navodnom očinstvu, jer, kako tvrdi, to nije istina!

- Iskreno, šokiran sam koliko je sve daleko otišlo! Na prvu loptu vam bude smešno šta sve ljudi rade i pričaju, a onda shvatite da neko može ozbiljan problem da vam napravi predstavljajući se javnosti kao majka vašeg deteta.

Niti je neka devojka trudna, niti je rodila moje dete, niti sam imao seks pre rijalitija sa bilo kojom devojkom. Van svake pameti je uopšte pričati o tome. Stanem, pa se zapitam dokle više i kako nekom nije žao da izmisli takvu stvar. Ne pričamo o klikerima, već o bebi, i užasava me dokle je sve otišlo - priča pevač i nastavlja:

- Sve mogu da razumem. I da neko želi pažnju, i da je traži preko drugog, ali takve stvari nisu za zezanje i nikako nisu smešne. Radi se o ozbiljnom problemu ako je neko u stanju da vam prikači dete, iako vas ne poznaje, iako nemate veze sa tim. Da sam pravio dete, to bih zapamtio i znao. Znao bih i da mi se slučajno dogodilo ili da nisam pazio. Ovako sam se samo probudio i video da sam navodni otac i da sam dete napravio devojci za koju nikada nisam čuo - objašnjava Radanović i dodaje da još nije vreme da postane tata.

Slobodan Radanović
Slobodan Radanović foto: preentsreen/ instagram/

- Iako decu volim najviše na svetu, još je rano razgovarati o tome. Kada nađem pravu i budem osetio da je to to, verujte da neću čekati, već ću se odmah baciti na posao i praviti naslednike. Dotad mogu samo da zamolim te devojke kojima sam napravio decu da se jave da se upoznamo i pružimo ruku jedni drugima - zaključuje Sloba.

Bonus video

TAMNA KOSA, NIJE MRŠAVICA, SKROZ JE DRUGAČIJA: Luna Đogani je ovako izgledala pre 3 godine! Nikada je ne biste prepoznali!

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.