JADNO TO DETE S TOBOM: Miljanu OSUDILI zbog ulaska u Zadrugu 2 s bebom, a ona ih je tako OPSOVALA, da nas je sramota!
Foto: Damir Dervišagić

OŠTRO

JADNO TO DETE S TOBOM: Miljanu OSUDILI zbog ulaska u Zadrugu 2 s bebom, a ona ih je tako OPSOVALA, da nas je sramota!

Na društvenoj mreži Instagram povela se polemika o Miljani i njenom ponovnom ulasku u rijaliti

Objavljeno:

Rijaliti učesnica MIljana Kulić nedavno je potpisala ugovor sa televizijom Pink da uđe u Zadrugu 2 i to sa svojim tek rođenim sinom Željkom, kog je dobila u vezi sa Ivanom Marinkovićem, a koja je trajala tokom rijalitija.

Zbog ovakve Miljanine odluke mišljenja ljudi su podeljena, pa neki ne mogu da se suzdrže da rijaliti učesnici i novopoečnoj mami napišu kometar.

Na društvenoj mreži Instagram povela se polemika o Miljani i njenom ponovnom ulasku u rijaliti, a jedan od korisnika nije mogao da se suzdrži pa je svašta napisao Kulićevoj.

Mnogi osuđuju to što Miljana uvodi bebu u rijaliti
Mnogi osuđuju to što Miljana uvodi bebu u rijaliti foto: Printscreen Instagram

To je Miljanu izbacilo iz takta, pa je morala i da mu odgovori.

- Jadno to dete sa tobom. Bolje da ga otac Ivan uzme, bolje će od tebe brinuti o njemu, bolesnice. Još hoćeš da ga uvodiš u rijaliti, budaletino. Urazumi se, tebi sad nema rijalitija bar dve godine. Podiži to dete kad ti je Bog dao. A ime si dala po Mitroviću da se malo šlihtaš produkciji - besneo je jedan od Miljaninih pratilaca, a ona mu je uzvratila ništa manje burnom merom, piše "Alo".

- Pop*ši ti i Mitroviću i Marinkoviću... Ne stavljaj d*pe gde se k*rci mere. Gledaj svoja posla! - odbrusila je Kulićeva.

Bonus video

DVE MUVE JEDNIM UDARCEM! LUNA PROMENILA IMIDŽ PA POSLALA PORUKU BIVŠEM? Blogerka podigla ogromnu prašinu snimkom iz kreveta!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.