NOVA ZADRUGA NEMA VEZE SA STAROM! Spaja PINKOVE ZVEZDE sa RIJALITIJEM, projekat za PEVAČE koji će se takmičiti svake NEDELJE unutar rijalitija!
Foto: Filip Plavčić

OD SEPTEMBRA

NOVA ZADRUGA NEMA VEZE SA STAROM! Spaja PINKOVE ZVEZDE sa RIJALITIJEM, projekat za PEVAČE koji će se takmičiti svake NEDELJE unutar rijalitija!

Budući pevači imaće priliku da pokažu svoj talenat

Objavljeno:

Od 45 takmičara, koliko će ih ući u drugu sezonu Zadruge, njih 15 biće anonimni, mladi pevači i oni će se iz nedelje u nedelju takmičiti u posebnoj emisiji za naklonost publike.

Trend da učesnici muzičkih takmičenja budu samo brojke, a članovi žirija glavne zvezde, od septembra će pokušati da promene čelnici televizije Pink. Prema njihovoj zamisli, budući pevači imaće priliku da pokažu svoj talenat, karakter i kompletan personaliti tako što će boraviti 24 sata u rijalitiju i na taj način sticati popularnost, piše Kurir.

U rijaliti će ući i pevači
U rijaliti će ući i pevači foto: Printscreen Youtube

- Prošle godine nismo imali takmičenje Pinkove zvezde jer su svi resursi bili podređeni Zadruzi i smatrali smo da muzičko takmičenje ne bi dobilo dovoljno prostora. Naši gledaoci su tražili da što više prikazujemo Zadrugu i izašli smo im u susret. Pretpostavljamo da će tako biti i u narednoj sezoni, pa smo rešili da spojimo Pinkove zvezde s rijalitijem.

- Biće to jedan zanimljiv program za gledaoce, moći će da prate kako izgleda razvoj jedne muzičke zvezde, pripreme za takmičenje i još mnogo toge. Ovo je samo još jedno u nizu iznenađenja koja pripremamo za naše gledaoce - rekao je naš izvor s ružičaste televizije, dodajući da će žiri u Pinkovim zvezdama svake nedelje činiti različiti stručnjaci i poznate ličnosti.

Bonus video

Ida Prester: Uvek prva prilazim momcima, a muž me osvojio tako što se nije lako dao

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.