PARE TROŠI SAMO NA SEBE! Sloba je loš čovek, ne viđa BOLESNU MAJKU
Foto: Printscreen

da li je realno?

PARE TROŠI SAMO NA SEBE! Sloba je loš čovek, ne viđa BOLESNU MAJKU

Slobodan Radanović ovo leto provodi radno, ali to i nije neko opravdanje što s4e ne javlja prijateljima i ne obilazi svoju bolesnu majku u Zrenjaninu

Objavljeno:

Iako ga uvek brani i opravdava, čak je i sama Draginja priznala da Sloba posle razvoda u zrenjaninskom sudu nije ni svratio do njih.

- Čuo sam da ne ide da obiđe porodicu, niti ih zove, to je za mene strašno i to govori kakav je čovek i koliko je loš. Ne znam da li šalje novac majci, ali ako ne šalje, onda to stvarno nije u redu jer mu je majka bolesna, kaže Lepi Mića i dodaje:

Opleo Mića po Slobi za sve pare
Opleo Mića po Slobi za sve parefoto: Printscreen Youtube

- Čuo sam da peva celo leto, ali u Crnoj Gori svaka budala može da napuni lokal u sezoni ili na trgu, gde se ne plaća ulaz. Ali u klubovima je sasvim drugačije. Moji prijatelji kažu da mu nastupi nisu posećeni. On je pevač koji zabavlja ali ne dovodi publiku. Pa njegov najveći hit jeste seks sa Lunom u Zadruzi! On je imao za devet meseci bezbroj hitova, a oni su seks sa Lunom, ljubomorisanje, svađe. Pa on je postao poznat po tome što je prevario svoju ženu. Pevač treba da snimi hit da bi postao poznat, ali on gradi slavu varajući ženu i seksom u rijalitiju. Ma tresnuće o pod čim krene zadruga 2.

da li verujete u Mićinu priču?
da li verujete u Mićinu priču?foto: Printscreen Instagram

Lepi Mića kaže i da mu je čudno da Sloba sada nema devojku:

- Malo mi je čudno što sada nema devojku, kao bitnije mu je da ode u teretanu i da se tamo slika nego da ima vezu. Izgleda da je tačno ono šta je Kija pričala da je on biseksualac. Pa šta da pomislimo o čoveku koji nema seks u braku dve godine, a onda ga ima sa Lunom? ma i to je bilo mlitavo, bežao je od nje kao đavo od krsta. kakav je to čovek koji neće seks? Pa onda on voli muškarce?! Dalje nema šta da se priča, sve ih je koristio za marketing.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.