HAPSE LUNU ĐOGANI? Saslušana jer je krvnički udarala Slobu, preti joj PRITVOR
Foto: Printscreen Youtube

šta je sledeće?

HAPSE LUNU ĐOGANI? Saslušana jer je krvnički udarala Slobu, preti joj PRITVOR

Luna Đogani je dala svoj iskaz u policiji, a preti joj i pritvor

Objavljeno:

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Luna Đogani saslušana je u policijskoj stanici zbog nasilja nad tadašnjim dečkom Slobom Radanovićem.

Oko 14 časova došla je u prostorije policijske uprave u Pećincima kako bi dala izjavu povodom prijave gledaoca. Osoba koja tuži Lunu dostavila je policiji video snimke na kojima se jasno vidi da Luna u naletu besa krvnički udara Slobu.

Luni su tokom saslušanja predočeni dokazi i snimci zbiog čega se sumnjiči za nasilje. Ona u policiji nije želela ništa da kaže već je najavila da će odbranu izneti pred tužiocem. Očekuje se da u narednim danima Slobodan da iskaz.

"Policija će posle prikupljenih saslušanih dokaza odlučiti da li će protiv Lune podneti krivičnu prijavu, koju će dostaviti tužilaštvu. Luna Đogani je osumnjičena za nasilje i može da završi u zatvoru zato što zakonska procedura dozvoljava tužilaštvu da u okviru istrage privede osumnjičenu Lunu Đogani i čak joj odredi pritvor od 48 sati kako ne bi uticala na svedoke ili zbog uznemiravanja javnosti", navodi izvor iz policije za Srpski Telegraf.

Krvnički ga je tukla
Krvnički ga je tuklafoto: Printscreen Youtube

Po izlasku iz stanice je vidno uznemirena i neraspoložena krenula do automobila, a evo šta je ona rekla o svemu tome.

"Ne bih želela da komentarišem čitavu priču, ali mogu da kažem da me je tužio jedan od gledalaca "Zadruge". Ne tužim ja nikog, odmah da se razumemo, nije u pitanju niko od zadrugara. U pitanju je najveća moguća glupost i to je sve", rekla je blogerka po izlasku iz policijske stanice.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.