IZAŠAO SNIMAK! Luna provela noć sa Markom: Buketi ruža i VARNICE na sve strane!
Foto: Printscreen/Instagram/luna_djogani

ipak ima nešto

IZAŠAO SNIMAK! Luna provela noć sa Markom: Buketi ruža i VARNICE na sve strane!

Sloba će poludeti

Objavljeno:

Bivša učesnica "Zadruge" Luna Đogani, nedavno se vratila sa odmora iz Dubaija, a da se oporavila i dobro odmorila dokazuje to što se blogerka vratila noćnom provodu, po kom smo je ranije i pamtili.

Ona je sinoć izašla na jedan prestonički splav gde su se vrteli hitovi devedesetih.

Kako ništa ne može da prođe bez kačenja na Instagram, tako na njenom storiju možemo videti bezbroj snimaka kako se ludo zabavalja, a onda... BUM! Na jednom snimku se pojavljuje bivši zadrugar Marko Miljković!

Ima neka tajna veza
Ima neka tajna vezafoto: Printscreen Instagram

Podsećanja radi, Luna se u rijalitiju, nakon raskida sa pevačem Slobom Radanovićem, muvala sa Markom na jednoj žurci, gde se spekulisalo da je čak došlo i do poljupca.

Oni su se sinoć sreli na splavu, a na videu možemo da primetimo te vrele poglede i iskrice između njih! A već posle snimka sa njim, Luna je okačila buket ruža koji je dobila pretpostavljamo od njega.

Buket ruža od Marka?
Buket ruža od Marka?foto: Printscreen Instagram

S obzirom da su ovih dana kružile priče da se Đoganijeva tajno viđa sa Slobom i da će uskoro doći do pomirenja, verujemo da njemu ni najmanje neće biti svejedno kada vidi ovo, s obzirom da je i u "Zadruzi" ljubomorisao na Miljkovića, čak je ušao i u fizički sukob sa njim!

foto: Printscreen Youtube

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.