LUNA DOBILA BAŠ BAŠ BAŠ NEPRISTOJNU PONUDU: Ulazi u PAROVE za pare zbog kojih ćete biti LJUBOMORNI
Foto: preentscreen/

opa!

LUNA DOBILA BAŠ BAŠ BAŠ NEPRISTOJNU PONUDU: Ulazi u PAROVE za pare zbog kojih ćete biti LJUBOMORNI

Luna će ponovo zavoditi, ali u drugom rijalitiju...

Objavljeno:

Luna Đogani dobila je poziv od producenata rijalitija "Parovi" da bude njihova učesnica u sedmoj sezoni, koja startuje od sredine septembra.

Modna blogerka posle izlaska iz "Zadruge" skoro potpuno se povukla iz javnosti, retko daje izjave i uglavnom vreme provodi odmarajući se na egzotičnim destinacijama. U jednom od intervjua koje je dala za Kurir odmah po izlasku iz rijalitija rekla je da planira da se posveti svojoj modnoj liniji i da je više ne zanima učešće u rijaliti-programima, gde je stekla popularnost i mnoštvo pratilaca i obožavalaca, ali i oponenata.

Zavodiće u Parovima
Zavodiće u Parovimafoto: Printscreen/ Instagram/ luna_djogani

Ipak, postoji mogućnost da promeni mišljenje ako je u pitanju dobra ponuda. Kako kaže izvor sa srećne televizije, Luna je jedno od poznatijih imena na koja računaju da će za mesec dana ući u luksuznu vilu u Zemunu.

Pre nekoliko dana poslali su joj poziv za dogovor o saradnji, ali ona je tada već bila otputovala u Dubai, pa će se konačan ishod znati tek sledeće nedelje. Producenti su za nju spremili odlične uslove, podrazumeva se i visok honorar, koje će Đoganijeva teško moći da odbije.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.