ORAO PAO, SOKO DOLIJAO! TAKO JE PLIVAČICE MOJA! Kija kod Karića na JAHTI, a evo i ko je sve OTKRIO!
Foto: Printscreen Instagram, Printscreen Youtube

NOVA LJUBAV?

ORAO PAO, SOKO DOLIJAO! TAKO JE PLIVAČICE MOJA! Kija kod Karića na JAHTI, a evo i ko je sve OTKRIO!

Juče je odjeknula vest da je Kristina Kija Kockar uslikana zajedno sa Stefanom Karićem, za koga se spekulisalo da joj je bivši dečko

Objavljeno: 08:57h

Otkad je snimila pesmu ''Ne vraćam se na staro'' sa Ministarkama, pobednica prve sezone ''Zadruge'' Kristina Kija Kockar gotovo svake večeri ima nastupe, kako širom naše zemlje, tako i širom regiona.

Najčešće boravi u Crnoj Gori, a kad-kad ima vremena da malo odmori i uživa u čarima mora.

U svakom slučaju, Kija je podelila na Instagramu fotku dok je plovila jahtom, a iza nje je prelepi zalazak sunca, pogled od kojeg zastaje dah! A slika koju je okačio dokazuje da je Stefan bio na istoj jahti.

Posle objave fotografije na jednom anti-kijevskom Instagram nalogu, sliku je postovao i Stefanov otac Osman uz komentar u njegovom stilu:

- Orao pao… Soko dolijao… tako je plivačice moja… ajd sad ka obali, bićeš bolja od Hedi Lamar… Baka je čudo… Balkanski špijun na štiklama – prokomentarisao je Osman Kijine fotografije aludirajući na scenu iz filma "Maratonci trče počasni krug" kada Seka Sablić naga pliva u reci, a Bora Todorović je snima.

Kija i Stefan
Kija i Stefan foto: preentsreen/ instagram/

Fotka je izazvala ogromnu pažnju javnosti, te se svi interesuju da li je novopečena pevačica zaista ušla u vezu sa Osmanovim sinom.

Na profilu na kojem su izašle slike, oglasio se i Stefan Karić, kratkim, ali jasnim komentarom:

- Bako, bako, ku*vo stara - napisao je Stefan, a pod tim verujemo da je mislio da ništa ne može da promakne ovom Instagram profilu, a samim tim zagolicao maštu da je ovo zapravo sve istina!

Oglasio se i Stefan
Oglasio se i Stefan foto: preentscreen instagram

Kristina Kija Kockar nije želela da se oglasi povodom ovog pitanja.

(Espreso.co.rs /Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.