NOVI SKANDAL TRESE PORODICU ĐOGANI: Luninom bratu traže da se odrekne prezimena! (FOTO)
Foto: preentscreen

novi zadrugar

NOVI SKANDAL TRESE PORODICU ĐOGANI: Luninom bratu traže da se odrekne prezimena! (FOTO)

Adam Đogani će se oprobati u novoj sezoni rijalitija

Objavljeno: 21:06h

Rođak densera Đoleta Đoganija, Adam Đogani oprobaće se u novoj sezoni rijalitija "Zadruga"!

Adam Đogani
Adam Đogani foto: preentscreen

Ta vest je razbesnela Đoleta, te je od Adama tražio da se odrekne svog prezimena ukoliko odluči da u septembru uđe u rijaliti "Zadruga 2".

Naime, nakon što je mlađi Đogani svojim najbližima saopštio da želi da okuša svoju sreću i da se nađe na velelepnom imanju u Šimanovcima, svi su bili uz njega i podržali njegovu odluku, međutim, Đole se tome oštro protivi.

Đole Đogani
Đole Đogani foto: preentscreen/youtube

Adam najveću pomoć i podršku ima od svog strica Gagija, koji će ga zastupati dok on bude u rijalitiju, ako se odluči da uđe, s obzirom na to da Gagi vrlo dobro zna kroz šta je njegova mezimica prolazila dok je bila u Beloj kući.

Kako su Luna i Adam jako bliski i od svih sestara za nju je posebno vezan, dobro obavešten izvor otkriva da je Adama i te kako pogodilo to što nema Đoletovu podršku.

Luna i Đole
Luna i Đole foto: preentscreen

Otkako je ušla u rijalitit, Adam se trudio da isprati sva dešavanja, kao i da zaštiti sestru od svih koji su bili protiv nje i njene ljubavi sa Slobodanom Radanovićem, čak je i sa pevačicom Indi, koja mu je sestra, prekinuo svaki kontaktonog momenta kada je pružila podršku pobednici "Zadruge" Kristini Kiji Kockar. Luna je, otkako je izašla iz rijalitija svaki slobodan trenutak nastojala da provede sa Adamom.

Oni su jako vezani, dok sa Đoletovim ćerkama nije u kontaktu, čak ih je i otpratio na društvenoj mreži Instagram onog momenta kada se posvađao sa stricem Đoletom. Mladog Đoganija je mnogo povredilo to što mu je stric rekao da promeni prezime, pa da uđe u "Zadrugu", a ne preko njegove grbače da stiče slavu i popularnost.

Denser mu je rekao da je već dožoveo neprijatno iskustvo sa Lunom, pa ne želi ponovo da prolazi kroz isto i da se njegovo ime blati i dovodi u centar svakakavih sandala - rekao je izvor i dodao da Lunin rođak nema nameru da odustane od svoje odluke da se nađe u Beloj kući i bez obzira na to što nema Đoletovu podršku.

Adam Đogani
Adam Đogani foto: preentscreen/

Naravno, Adam neće zbog njega bilo šta da menja, a pogotovo ne svoje prezime. Njemu je najvoše krivo što Đole ne želi da mu pruži podršku. Gagi je u više navrata komentarisao da je za Adama sada dobar trenutak da se nađe u rijalitiju jer ga je javnost poprilično dobro upoznala preko Lune. Adam trenutno ne radi i nema nikakvu zaradu i primanja, a rijaliti bi svakako bio dobra šansa da, kada stekne određenu popularnost, započne neki svoj biznis.

Đole nije želeo ništa da komentariše.

Luna Đogani
Luna Đogani foto: preentscreen/

Podsećamo, Adam je podržavao Lunu tokom čitave prve sezone "Zadruge", dok ju je Đole povremeno kritigovao, a povremeno branio. Na kraju je stariji Đogani rešio da totalno prekine odnose jer je drugi deo familije, kako on kaže, ukaljao porodično prezime. Blogerkin brat nikada to nije mislio, a za naš portal ranije je rekao da je čak pokušao da zaštiti Lunu tako što će se rečima razračunati sa Slobom i sve razjasniti.

Stojim iza svakog Luninog poteza i prezadovoljan sam njenim učešćem u "Zadruzi". Ona je moja sestra! Nekoliko puta sam pokušao da se razračunam sa Slobom, da popričamo o svemu. Međutim, izbegao me je dva-tri puta. Na žurci posle finala sam hteo da se jasno izjasni i da tačno kaže koga želi – Lunu ili Kiju. Kada sam ga to pitao, rekao mi je da ćemo pričati posle, ali je on tada izbegao ponovni razgovor.

Bonus video

TEODORA GRMI U PREMALOM BIKINIJU: Snimila se iz najboljeg mogućeg ugla, a ono što ima na GRUDIMA će vas raspametiti!

(Espreso.co.rs / Srbija danas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.