LEPI MIĆA NAPAO ZORANA MARJANOVIĆA U KAFANI! Pevač flašom udario Marjanovića pa pesnicom u stomak: Pusti me na miru, PIJANDURO! Ti si, bre, prso!
Foto: Marina Lopičić

TUČA

LEPI MIĆA NAPAO ZORANA MARJANOVIĆA U KAFANI! Pevač flašom udario Marjanovića pa pesnicom u stomak: Pusti me na miru, PIJANDURO! Ti si, bre, prso!

Zadrugar je bio vidno pijan

Objavljeno: 15:06h

Obojica su učestvovali u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga". Jedan kratko, jer je ubrzo potom uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju suprugu pevačicu Jelenu Marjanović. A drugi do kraja i samog finala, a u šou u Šimanovcima je ostao zapamćen kao najveći zaštitnik pobednice Kristine Kije Kockar.

Zoran Marjanović i Lepi Mića su prijatelji i saradnici, a pre tačno godinu dana oni su napravili mali skandal u jednoj kafani u centru Beograda, kada su mediji pisali da su se pobili.

Lepi Mića
Lepi Mića foto: Printscreen

Sve je počelo, kako su pisali mediji, kada je pevač počeo da vređa i ponižava iz čista mira producenta i muža ubijene pevačice. Njih dvojica su zajedno sedeli za stolom, ali se, posle nekoliko čašica žestine, druženje pretvorilo u tuču.

- Lepi Mića je u restoran došao oko ponoći. Bio je dibidus pijan. Zoran se s njim lepo pozdravio, pozvao konobara i upitao Miću šta će da popije. On je poručio rakiju, i nakon toga je iz čista mira počeo da maltretira Marjanovića - ispričao je tada izvor za "Kurir".

Zoran i Jelena
Zoran i Jelena foto: preenscreen

Marjanović, koji je nedavno pušten da se brani sa slobode, a protiv njega je podignuta optužnica za Jelenino ubistvo, tada je ovako uzvratio Lepom Mići:

- Pusti me na miru, pijanduro! Ti si, bre, prso! Živce si pogubio. ostavi me na miru, leči na nekom drugom svoje komplekse. Ti ćeš meni da pričaš šta ću ja da radim u životu... Sram te bilo!

Zoran Marjanović
Zoran Marjanović foto: preenscreen

Ove Zoranove reči su razbesnele Miću, koji je dohvatio flašu sa stola i pokušao da udari prijatelja po glavi. Marjanović je uspeo da se odbrani, ustao je sa stolice i počeli su da se koškaju. Mića je Zorana, navodno, povukao za ruku i udario ga u stomak. Kad je konobar video šta se dešava, odmah je dotrčao, razdvojio ih i zapretio da će pozvati policiju ukoliko obojica ne napuste restoran.

Bonus video

NINOSLAV ADEMOVIĆ NA KONCERTU (KURIR TV)!

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.