ŽIVOT MU JE POSTAO PAKAO Raskinuo je sa Teodorom, posvađao se sa celom njenom porodicom, a sad su isplivale i Anđelove eksplicitne fotografije!
Foto: Printscreen Youtube

nije mu lako

ŽIVOT MU JE POSTAO PAKAO Raskinuo je sa Teodorom, posvađao se sa celom njenom porodicom, a sad su isplivale i Anđelove eksplicitne fotografije!

Rijaliti "Zadruga" se završio pre nešto više od mesec dana, a mladi maneken Anđelo Ranković ne prestaje da skreće pažnju javnosti na sebe

Objavljeno:

Anđelo je iz "Zadruge" izašao u velikoj ljubavi sa pevačicom Teodorom Džehverović, a u rijalitiju su važili za jedan od najskladnijih parova.

Međutim, ubrzo nakon završetka rijalitija, došlo je do raskida koji je šokirao celu naciju, a zatim je došlo i do javnih prepirki između njega i porodice bivše drage - majke Gordane Džehverović, koja mu je takođe bila cimerka.

Ali tu nije kraj! Nakon što se čitava bura slegla, Anđela su sustigli novi problemi.

Na društvenoj mreži Fejsbuk pojavio se profil sa Anđelovim imenom, prezimenom i fotografijama na kojima je on golišav. Čim je primetio profil, oglasio se na svom Instagram storiju i preneo poruku svim svojim fanovima, ali i široj javnosti.

Lažni profil!
Lažni profil!foto: Printscreen Instagram

- Fejsbuk ne koristim, niti je ovo moj profil. Ko može i ko je na Fejsbuku neka prijavi. Hvala - napisao je on preko printscreena spornog profila.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.