PRE SAMO NEKOLIKO DANA JE PRIVODILA POLICIJA, A SADA JOŠ I OVO! Bivša ZADRUGARKA objavila Sandrine fotke u donjem vešu!
Foto: Printscreen Instagram

ups

PRE SAMO NEKOLIKO DANA JE PRIVODILA POLICIJA, A SADA JOŠ I OVO! Bivša ZADRUGARKA objavila Sandrine fotke u donjem vešu!

Pevačica Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, pre nekoliko dana privedena je zbog prekoračenja brzine

Objavljeno:

Bivša učesnica rijalitija Farma, Sandra Valterović, svojoj publici poznatija kao Seksi Sandra, uvek se nalazila u centru skandala. Od snimanja svoje prve pesme, preko skandaloznih izjava o seksualnom životu i aktivnostima, do učešća u Farmi gde je imala romansu sa Milanom Đorđevićem Crnim.

Atraktivna pevačica je upravo u rijalitiju Farma upoznala svoju blisku prijateljicu Mariju Anu Smiljanić, koja je kasnije ušla i u Zadrugu, najveći rijaliti na ovim prostorima.

Sandra je pre nekoliko dana imala dogovoren nastup u jednom gradu na severu Crne Gore, a kako je put dalek, ona je požurila da stigne na vreme, pa ju je zbog prekoračenja brzine zaustavila saobraćajna policija, a tom prilikom joj je oduzeta i vozačka dozvola.

Nakon što se situacija malo stišala, Marija Ana je na svoj Instagram stori okačila fotografiju prijateljice Sandre u donjem vešu.

Domaćica u gaćicama
Domaćica u gaćicamafoto: Printscreen Instagram

Pretpostavlja se da prijateljice daju sve od sebe da provode što više vremena zajedno, a s obzirom na to da je Sandra doživela veliki stres zbog situacije sa policijom, prijateljica sigurno želi da je oraspoloži pidžama partijem.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.