UČESNIK RIJALITIJA PRETUKAO DEVOJKU: Udarao me i pljuvao u lice, 5 sati sam bila zaključana!
Foto: Printscreen/Youtube/Parovi Stream 1

DRAMA UČESNICE PAROVA

UČESNIK RIJALITIJA PRETUKAO DEVOJKU: Udarao me i pljuvao u lice, 5 sati sam bila zaključana!

"Navodno je rasprava ovog para počela tako što je Radosavljević shvatio da je Marijana videla lopova koji mu je ukrao naočare, ali da nije odreagovala"

Objavljeno:

Milutin Radosavljević Mili, učesnik rijalitija, priveden je juče u policijsku stanicu Zemun, nakon što ga je devojka Marijana Marković (24), koja je takođe učestvovala u "Parovima", prijavila da ju je pretukao u hotelu "Jugoslavija", saznao je Kurir.

"Navodno je rasprava ovog para počela tako što je Radosavljević shvatio da je Marijana videla lopova koji mu je ukrao naočare, ali da nije odreagovala. Nakon kratke rasprave u kojoj je Mili poručio svojoj lepšoj polovini da je trebala odmah da ga obavesti o krađi, on se uputio sa prijateljima na drugu lokaciju, dok je tužna Marijana sa Gerom i njegovom ženom otišla u Urgentni centar", piše "Happy".

Marijana se ogasila na društvenoj mreži Instagram ,gde tvrdi da do svađe nije došlo na taj način.

"Nema veze sa istinom, nasilnik koji laže! Ja videla lopova? Nasilnik je zaspao mrtav pijan u kolima, gde su naočare ispale, koje je nakon nekoliko sati našao. Mene je u hotlskoj sobi zbog istih naočara, pošto nisam znala gde su, pet sati držao zaključanu, uzeo mi telefon, tukao me po glavi, pljuvao u lice i vređao! Imam lekarske nalaze koji to potvrđuju", napisala je ona i nastavila:

"Gera i Vesna su se našle ispred Hitne, jer sam zvala Vesnu da kažem šta se desilo, pa su došli da budu uz mene! U Urgentni centar me dovezla Hitna pomoć koju je pozvala policija dok sam bila u hotelu. Kažete iskaz policije?", završila je Marijana.

Objava Marijane Marković na Instagramu
Objava Marijane Marković na Instagramu foto: Printscreen/Instagram/marijana_94

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.