NE MOŽE VIŠE BEZ MIKIJA: Nadežda okačila UZNEMIRUJUĆU poruku na Instagram!
Foto: Printscreen Youtube

doživela krah

NE MOŽE VIŠE BEZ MIKIJA: Nadežda okačila UZNEMIRUJUĆU poruku na Instagram!

Nadežda Biljić po izlasku iz rijalitija "Zadruge" posvetila karijeri

Objavljeno:

Pevačica Nadežda Biljić je tokom svog boravka u rijalitiju bila u vezi sa pčelarem iz Kupinova, Mikijem Đuričićem, koju su krunusali i veridbom.

Ipak, veridbu je Đuričić raskinuo odmah po izlasku iz "Zadruge". Nadežda se nakon svog izlaska iz rijalitija uputila u Kupinovo, gde je kod Mikija provela nekoliko dana kako bi vezi ipak dali šansu.

Stvari nisu išle onako kako su planirali, pa su ubrzo raskinuli. Sada je Biljićeva oglasila na Instagramu gde je objavila sliku na osnovu koje je svima do znanja stavila da samuje.

"Sedim danas sa drugarom i žali mi se on kako danas nema normalnih devojaka i kako će umreti sam. Prijatelju, naravno da ih nema kad se ti tako postaviš. Možeš da zoveš u pola noći na gajbu, hotel i očekuješ finu.

Budi šmeker, pa dođi pešaka ispred zgrade sa ružom ili bilo kojim cvetom u ruci pa je zovi da siđe samo da joj daš svet i poljubiš je. Prošetate se dok jedete kokice. Ne, nego ti u kola u pola noći da se vozaš. E, kad promeniš pristup, onda ćeš naći normalnu i nećeš umreti sam", glasila je njena objava na društvenoj mreži.

Bonus video

NINOSLAV ADEMOVIĆ NA KONCERTU (KURIR TV)

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.