SVE OKO KIJE I SLOBE BILA JE FARSA! Poznati par oko koga se Srbija SVAĐA, zapravo čeka BEBU
Foto: Printscreen

šta bre?

SVE OKO KIJE I SLOBE BILA JE FARSA! Poznati par oko koga se Srbija SVAĐA, zapravo čeka BEBU

Sloba je Kiji kupio ogroman buket cveća.

Objavljeno:

Iako je rijaliti "Zadruga" odavno završen, reklo bi se da i te kako traje. Narod je i dalje zainteresovan da zna kako sada žive njegovi omiljeni ukućani, a neminovno je najveće interesovanje za ljubavni trougao Kija-Sloba-Luna.

Milan Milošević koji je bio jedan od istaknutijih učesnika rijalitija, oduvek je bio bez dlake na jeziku, pa je tako i ovog puta u emisiji "Zadruga - narod pita" iskreno odgovarao na pitanja kako gledalaca, tako i voditelja.

Milan je otkrio da su se Kija i Sloba slučajno sreli na šetalištu u Budvi i da mu je ona tom prilikom pripretila da ne dolazi na njen nastup. Međutim, Sloba se oglušio o to i pojavio se, došavši pravo u njen separe. Tada je od devojke koja prodaje ruže kupio sve što je imala, veći deo je dao Kiji, a ostatak devojkama koje su se našle u njenom društvu.

Milošević je ubeđen da ukoliko im se u nekom momentu putevi ponovo ukrste, dolazi do konačnog pomirenja, a tada će praviti i bebu, malog Radanovića.

- Da žive zajedno, da nisu rastavljeni i te kako bi ulazili u rasprave, ali bi se oni mirili i prelazili bi možda korak po korak, došli bi do bilo kakvog rešenja. Međutim oni su se sad razdvojili po prvi put.

- Ako im se putevi opet ukrste onda će doći do ozbiljnog pomirenja i onda će da naprave jednu malu bebu, sto posto, sto posto sam siguran - rekao je Milan.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.