ČIM SE RAZVELA, ODMAH IMA UDVARAČA: Kiju na nastupu sačekalo IZNENAĐENJE od tajnog obožavatelja, a evo kako je odreagovala! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

POPULARNOST NE JENJAVA

ČIM SE RAZVELA, ODMAH IMA UDVARAČA: Kiju na nastupu sačekalo IZNENAĐENJE od tajnog obožavatelja, a evo kako je odreagovala! (FOTO)

Pre samo nedelju dana, Kiju je na nastupu dočekao veliki buket crvenih ruža, koji joj je poklonio Sloba

Objavljeno:

Kristina Kija Kockar sinoć je održala nastup za pamćenje u diskoteci na crnogorskom primorju, i to samo nekoliko sati pošto se zvanično razvela od Pinkove zvezde, Slobodana Radanovića.

Kija se ponela kao pravi profesionalac, a atmosfera na nastupu je bila na zavidnom nivou. Kockarevu je, nakon što je sišla sa bine, dočekalo i iznenađenje.

Ko je Kiji poklonio ružu, ostaje da saznamo
Ko je Kiji poklonio ružu, ostaje da saznamo foto: Printscreen/ Instagram/ kija_kockar__official

Naime, ona je dobila crvenu ružu, ali nije poznato ko joj je ovaj cvet poklonio. Pobednica Zadruge je bila oduševljena zbog ovog neočekivanog znaka pažnje, pa je snimak sa ružom podelila na svom Instagram profilu.

Podsetimo, pre samo nedelju dana, Kiju je na nastupu dočekao veliki buket crvenih ruža, koji joj je poklonio Sloba, a da li je i ovoga puta on bio romantično nastrojen ili je ipak u pitanju neki drugi džentlmen, ostaje da saznamo.

Bonus video

SLOBA U ZAGRLJAJU PRELEPE PEVAČICE: Nakon razvoda u NJOJ je našao utehu! O OVOM videu BRUJI internet!

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.