KIJA O RAZVODU PRIČA KROZ SUZE: Utisci se nisu slegli, prespavala sam DVA DANA, moja NAJVEĆA LJUBAV bila je u Zrenjaninu, a ne u Budvi!
Foto: Printscreen Youtube

JOŠ NIJE PREBOLELA

KIJA O RAZVODU PRIČA KROZ SUZE: Utisci se nisu slegli, prespavala sam DVA DANA, moja NAJVEĆA LJUBAV bila je u Zrenjaninu, a ne u Budvi!

Osvrnula na to da je moglo doći i do pomirenja

Objavljeno:

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović razveli su se 7. avgusta u zrenjaninskom Osnovnom sudu, u jutarnjim satima, gde su i pokrenuli brakorazvodnu parnicu.

Bez obzira na to što je "Ministarka" potpisala papire za razvod odmah pošto je napustila Belu kuću i iz Zadruge izašla kao pobednica, kao ni pevač nije krila da joj je ovaj događaj veoma teško pao.

- Još uvek sam pod utiskom. Posle suda sam otišla malo da odspavam i došla ovde za Crnu Goru i spavala sam ceo dan, sve do sada. Još uvek mi je sve čudno, nemam osećaj kao da se nešto promenilo, potpuno ravna linija za sada - rekla je za Premijeru pa nastavila:

Sa suzama u očima je pričala o razvodu, koji se dogodio juče
Sa suzama u očima je pričala o razvodu, koji se dogodio juče foto: Printscreen Youtube

- Kada smo ušli tamo, bilo je sve zvanično, jednostavno - kao gotov je brak i to je to. Ali, oboje smo hteli to, oboje smatramo da je to najpametnije i najbolje za nas dvoje. Ja prvenstveno znam da zaslužujem mnogo više i ovo je bio najpametniji korak - zaključila je Kristina.

Ona se zatim osvrnula na to da je moglo doći i do pomirenja, te što ju je ogroman broj fanova i u tome podržavao "navijajući" za njih dvoje.

- Mogli smo mi to da uradimo, ali nije pametno i ja polazim od sebe i smatram da zaslužujem bolje. Znam da je i njemu sada krivo, ali trebalo je o tome da razmišlja ranije. Nikad ne znaš šta može da se desi, ali verujem da je to to - rekla je ona.

Kija je otvorena za novu ljubav
Kija je otvorena za novu ljubav foto: Printscreen Youtube

Za nove ljubavi je, kako kaže, otvorena.

- Ne bežim od toga, nikad se ne zna. Mogu sad odmah da se zaljubim iza ćoška, a mogu i da čekam još deset godina. Moja najveća ljubav je bila u Zrenjaninu, tako da mislim da je meni Zrenjanin koban, a ne Budva sigurno - rekla je nasmejana Kija.

Bonus video

ANA I RASTA NE SKIDAJU OSMEH SA LICA: Krstili ćerku Taru povodom njenog prvog rođendana!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.