MILJANA POSLE POROĐAJA IZGLEDA NIKAD BOLJE: Kada vidite kako je izgledala pre samo dve godine, ništa vam neće biti jasno! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

NEVEROVATNA PROMENA

MILJANA POSLE POROĐAJA IZGLEDA NIKAD BOLJE: Kada vidite kako je izgledala pre samo dve godine, ništa vam neće biti jasno! (FOTO)

Krajem 2016. godine imala je blizu 100 kilograma

Objavljeno: 10:15h

Miljana Kulić, prva rijaliti trudnica na Balkanu, nedavno je dobila sina Željka, a nakon porođaja blista. Međutim, kada se podsetimo njenog izgleda od pre nekoliko godina, ostaćete šokirani.

Iako neki misle da bi Miljana i sada mogla da dovede kilažu u red, kada vide kako je Kulićeva izgledala na početku pete sezone rijalitija Parovi, zanemeće.

Krajem 2016. godine imala je blizu 100 kilograma! Od tada se i te kako dovela u red i danas izgleda potpuno drugačije.

Pre samo dve godine bila je znatno ugojena
Pre samo dve godine bila je znatno ugojena foto: Facebook

Miljana je tada objasnila da je počela naglo da se goji zbog terapije koju joj je prepisao psihijatar.

- Tačno je da sam se mnogo ugojila, kao što vidite. Moram samo da objasnim gledaocima da sam se ugojila zbog mog novog psihijatra. Prepisala mi je terapiju od koje se gojim. Ti lekovi koje pijem otvaraju mi apetit. Kada sam joj to rekla, ona je negirala da se gojim zbog terapije. Žalila sam se sudu u Nišu da mi promeni psihijatra - objasnila je Miljana tada.

Bonus video

SVI SU JE OSUDILI JER JE BILA LJUBAVNICA OŽENJENOM: Sada je Luna spakovala kofere i napustila Srbiju, a evo sa kim je otišla!

<

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.