OZBILJNE OPTUŽBE: Ivan tvrdi da Miljana NE VODI RAČUNA o bebi, a kad je Nišlijka za to čula,  uputila mu je SVE PSOVKE OVOG SVETA!
Foto: Printscreen/Dailymotion

ŽESTOK RAT

OZBILJNE OPTUŽBE: Ivan tvrdi da Miljana NE VODI RAČUNA o bebi, a kad je Nišlijka za to čula, uputila mu je SVE PSOVKE OVOG SVETA!

Kulićka je pobesnela kad je pročitala Ivanov status

Objavljeno:

Ivan Marinković je istakao da Miljana Kulić ne postupa sa njihovim detetom onako kako bi trebalo, što je razljutilo učesnicu rijalitija Zadruga, pa je bez dlake na jeziku navela šta misli o svom nekadašnjem partneru.

Nekadašnji učesnik Parova, Ivan Marinković, žestoko je prozvao Miljanu Kulić dok je ona u Nišu slavila rođenje njihovog sina Željka.

Miljana je proslavila rođenje sina na žurci koju je napravila u Nišu
Miljana je proslavila rođenje sina na žurci koju je napravila u Nišu foto: Damir Dervišagić

- Miljana doji bebu, ali malo sutra! Od medicinske sestre sam čuo da pije jake lekove i da nema mleko. Ona pije trodone i tvrdim da ne doji dete. Osoblje joj daje svašta da pije, pa nije sposobna da doji, a sada vas sve laže. Užas - napisao je Ivan na Fejsbuku i dodao:

- Jedno je roditi, a drugo bežati od deteta i tražiti da ti mama brine o njemu!

Ivan tvrdi da MIljana ne doji dete
Ivan tvrdi da MIljana ne doji dete foto: Printscreen Youtube

Kulićka je pobesnela kad je pročitala Ivanov status.

- Taj klošar smrdljivi, bezobrazni, needukovani može samo da p**i ku**c i jede g**na, j**em ga u usta, smrdljiva! Pustio mi je u porukama da ću i to malo mleka što imam izgubiti, a onda je dodao: "Idi, doji bebu, ha-ha. Ne laži ljude da imaš mleko" - ispričala je Miljana, piše Informer.

Bonus video

GOLA U KREVETU: Nives Celzijus ne prestaje da provocira, OVIM snimkom udarila čežnju muškarcima!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.