RAT SUPARNICA! Par sati nakon RAZVODA Kija javno PROZVALA Lunu - Sada je NAJJEFTINIJE (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube

ZADRUGA I DALJE TRAJE

RAT SUPARNICA! Par sati nakon RAZVODA Kija javno PROZVALA Lunu - Sada je NAJJEFTINIJE (FOTO)

Dok su se, sada bivši, supružnici prolazili kroz najteži trenutak u životu, Luna nije tako teško pao ovaj aktuelni događaj

Objavljeno:

Popularni rijaliti par Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović razveo se danas u Osnovnom sudu u Zrenjaninu. Naime, Slobodan je sporazumni predlog za razvod braka potpisao 13. jula, kada se sa sastao sa tadašnjom suprugom i njihovim advokatom Vićentijem Darijevićem, a danas je i zvanično stavljena tačka na brak o kojem su poslednjih meseci brujali milioni gledalaca "Zadruge".

Dok su se, sada bivši, supružnici prolazili kroz najteži trenutak u životu, Luna nije tako teško pao ovaj aktuelni događaj.

U trenutku kada su Kija i Sloba potpisivali papire za razvod, Luna je nazdravljala pićem daleko od Srbije, tačnije u Dubajiu. To je bio jasna poruka da je njihov razvod ne zanima, a onda je Kija rešila da joj vrati.

? hello from Dubai ?

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

Na društvenim mrežama našla se poruka koja je očigledno zaintrigirala Kiju:

foto: Printscreen/Instagram

- Devojka otišla u Dubai u sred leta kada su temperature 50 plus. Trebalo je da se raspita u koje doba se ide tamo - jedan je komentara korisnika Instagrama na račun Luninog letovanja koji je zapao za oko Kiji, pa je rešila da se nadoveže:

- Sad je najjeftinije - napisala je pevačica u usponu.

Nestrpljivo čekamo Lunin odgovor!

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.