PAROVI TUŽE ZADRUGU! Šokantni detalji prvog RIJALITI suđenja!
Foto: Printscreen

konkurencija

PAROVI TUŽE ZADRUGU! Šokantni detalji prvog RIJALITI suđenja!

Ako biste jednog prosečnog učesnika „Parova“ ili „Zadruge“ pitali kako izgleda njegov život nakon rijalitija, odgovor bi vas začudio

Objavljeno:

Umesto da dane provode troškareći novac zarađen u rijalitiju, pojedini učesnici će morati deo honorara da daju advokatima. Produkcija rijalitija „Parova“ uveliko sprema tužbu proziv bivših saradnika, koji su izneverili odredbe ugovora i postali učesnici „Zadruge“.

Produkcija „Parova“ rešila je da presavije tabak i tuži sve one učesnike koji su se ogrešili o odredbe ugovora i zaigrali za suprotni tim. Na tapetu su svi oni koji su se pojavili u prethodnim sezonama „Parova“, a koji su bili učesnici rijalitija „Zadruga“.

Dugo su produkcija Televizije „Hepi“ i pravni tim razmatrali ovaj potez, ali su na kraju došli do zaključka da je najispravnije tužiti sve one koji su se ogrešili o osnovne odredbe ugovora - kaže naš izvor i objašnjava da su čelnici Televizije “Hepi” u prvi mah imali dobru nameru da spor reše van suda.

Miljana Kulić
Miljana Kulić foto: Youtube printscreen

Iako bi se mnogima učinilo da je posredi revanšizam i da TV „Hepi“ samo želi da kazni bivše saradnike, to ipak nije tako. Jer, svi učesnici „Parova“ su potpisali ugovore sa televizijom, u kojima je bilo jasno definisano koje su im dužnosti i prava, ali i sa kakvim će se posledicama suočiti ukoliko se ogreše o njih.

Svi su stavili svoj potpis na ugovor, a pre ulaska u luksuznu vilu u Zemunu, kleli su se na večnu vernost TV „Hepi“. Čak i oni takmičari, koji bi voljom publike bili izbačeni iz rijalitija, nakon nedelju-dve po izlasku bi po pravilu zvali produkciju sa molbom da ih ponovo vrate u igru.

Anđelo Ranković
Anđelo Ranković foto: Printscreen TV Pink

Zbog svega toga, producenti „Parova“ najpre su insistirali da se svi sporni ugovori reše mirinim putem, tim pre što je „Hepi“ jedna od retkih televizija koja vodi računa o svojim rijaliti zvezdama.

Međutim, problem je nastao zbog standardne ugovorne odredbe po kojoj svaki učesnik rijalitija u narednih nekoliko godina ne sme da se pojavljuje ni u jednom konkurentskom TV formatu. A ako u priču uvedete i to da su pojedinci, pre ulaska u „Zadrugu“, odbili ponudu da uđu u „Parove“, odnosno da su direktno iz jednog prešli u drugi rijaliti, onda je ovakva odluka opravdana.

Miki Đuričić
Miki Đuričić foto: Printscreen

Ipak, niko ne može da naredi Miljani, Matoroj, Banetu ili Anđelu u kojem će se rijalitiju pojaviti, ali ono što je važno jeste da obe strane moraju da zaštite svoje interese. Ipak je pomenute učesnike „Hepi“ napravio i izgradio kao rijaliti učesnike, a to danas nije besplatno.

Bonus video

MILJANA KULIĆ SE PORODILA PRE 5 DANA, PA PODELILA PRVE UTISKE: Evo kako je protekao porođaj i šta ima da kaže o ocu malog Željka! (KURIR TV)!

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.