ZNATE LI KOJE ZANIMANJE JE U SRBIJI NAJISPLATIVIJE?! Kad budete videli kolike pare zgrću RIJALITI ZVEZDE, pobesnećete! (FOTO)
Foto: Promo

DA LI STE IZNENAĐENI?

ZNATE LI KOJE ZANIMANJE JE U SRBIJI NAJISPLATIVIJE?! Kad budete videli kolike pare zgrću RIJALITI ZVEZDE, pobesnećete! (FOTO)

Ne postoji profesija u kojoj pojedinac može da zaradi veliki novac, a da mu za to nisu potrebne nikakve kvalifikacije i znanje, kao što je to "rijaliti igrač"

Objavljeno:

Dovoljno je da budete skloni skandalima i neopterećeni moralom, i uspeh i zarada su zagarantovani. Motivacija za učešće u prvih nekoliko godina bila je isključivo želja za slavom, pošto su pare dobijali samo pobednici, a honorari za ostale učesnike su bili mizerni.

Ali potom su novopečene zvezde počele da se sele iz jednog u drugi rijaliti, postale su tražena roba i tako su uspele da sebi podignu cenu!

Za Jelenu Golubović skoro da niko nije čuo dok je životarila kao pozorišna rediteljka, ali je zato postala opštepoznata 2013. godine zahvaljujući "Farmi". Samo od tri učešća na seoskom imanju, gde je dva puta pobedila, zaradila je 150.000 evra, a dodatni novac dobila je i od učešća u rijalitiju "Parovi", šou-programu "upravo posvađane" i "Zadruga".

Jelena Golubović
Jelena Golubović foto: Printscreen

Buckasta devojka čiji je san bio da otvori svoj frizerski salon pojavila se u rijalitiju "srećne" televizije i uspela da pretekne mnogo poznatije ličnosti.

U pitanju je Zorica Dukić koja je 2010.godine pobedila u prvoj sezoni "Parova", osvojila 125.000 evra, postala frizerka i nestala sa javne scene. Od 2016. godine ponovo je aktuelna kao rijaliti učesnica, a od skoro i voditeljka rijalitija "Letnji kamp", a procenjuje se da je od ove zabave do sada zaradila oko 230.000.

Zorica Dukić
Zorica Dukić foto: Aleksandar Jovanović Cile

Nenad Marinković Gastoz na identičan način zaradio je 185.000 evra. On je prvi put trijumfovao u "Parovima" 2015.godine, a drugi put u istom rijalitiju pobedio je pre nekoliko meseci. Osim toga, Gastoz je bio takmičar i u "Maldivima" gde se i nije baš proslavio.

Nenad Marinković Gastoz
Nenad Marinković Gastoz foto: Printscreen Youtube

Za tri godine osim dosta para, zahvaljujući rijalitiju stekao je i milione fanova.

Vesna Rivas "mama svih rijalitija" pošteno je zaradila svoj nadimak!

Vesna Rivas
Vesna Rivas foto: Nebojša Mandić

Učestvovala je u jednoj sezoni rijalitija "Farma" i tru puta zaredom u rijalitiju "Parovi". Zahvaljujući tome bogatija je za 160.000 evra. Na spisku onih koji su najviše profitirli od zanimanja "rijaliti zvezde" su i Kristina Kija Kockar (80.000), Maca Diskrecija (77.000), Saška Karan (65.000), Miljana Kulić (55.000), Vesna Vukelić Vendi, Zorica Brunclik, Goca Božinovska, Marina Perazić (50.000),

Luna Đogani (40.000) i drugi.

Osim njih, tu su i oni učesnici koji su od pobeda u jednoj sezoni rijalitija zaradili dota novca, poput Milana Topalovića Topalka i Miloša Bojanića (po 100.000).

Bonus video

KIJA PROMENILA IMIDŽ PA NAJAVILA NOVU PESMU: A onda poslala VAŽNU PORUKU!(VIDEO)!

(Espreso.co.rs/ Srbija danas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.