IME ŽELJKOVOG OCA NEPOZNATO: Miljana pozvala Ivana na proslavu rođenja sina, a njegov odgovor ŠOK! Svi detalji prepiske!
Foto: Printscreen Instagram

RAT SE NASTAVLJA

IME ŽELJKOVOG OCA NEPOZNATO: Miljana pozvala Ivana na proslavu rođenja sina, a njegov odgovor ŠOK! Svi detalji prepiske!

Miljana je uputila pozivnicu na proslavu i ocu svog sina

Objavljeno:

Miljana Kulić, bivša učesnica rijalitija Zadruga se 27. jula ostvarila kao mama i na svet donela dečaka teškog tri kilograma i 650 grama i dugog 53 centimetra. Ovom mališanu je dala ime Željko.

Povodom rođenja svog prvenca Miljana je napravila gala proslavu u svom rodnom gradu, Nišu i pozvala svoje najbliže prijatelje čije prisustvo će joj značiti. Neki od njih su otkazali dolazak zbog drugih obaveza, ali će joj se odužiti drugom prilikom.

Kako su gosti počeli da pristižu, Kulićeva je sve uzbuđenija, pa je sa ekipom portala Pink.rs podelila utiske povodom slavlja.

foto: Printscreen/ Instagram/ miljanicakulic

- Ovo je poseban trenutak u mom životu. Slavim rođenje svog prvenca Željka, hvala Bogu. Zato što je sve proteklo kako treba, lep je kao lutkica, zdrav prvenstveno. Ja nikada ne bih verovala da mi je neko pre godinu dana rekao da ću da postanem majka. Mnogo verujem u Boga, idem svake nedelje na liturgije, jednom nedeljno zovem sveštenika da osvešta kuću. Mislim da mi je Bog pomogao. Uz Božiju volju i moj trud sve sam to postigla. Meni je najbitnije da je beba živa i zdrava i da ima nesebičnu ljubav koju ću joj ja kao majka pružiti, kao i cela porodica. Već je postao najomiljenije biće porodice Kulić - rekla je Miljana sva ponosna.

Miljana je uputila pozivnicu na proslavu i ocu svog sina, Ivanu Marinkoviću, koji je odbio da dođe, a Kulićeva je otrkila detalje njihove prepiske. Čini se da je novopečena mama ljuta na Marinkovića, a evo šta kaže o njemu:

foto: Printscreen Youtube

- Ja sam mu napisala: "Ti si pozvan da dođeš na proslavu, tebi niko nije zabranio da viđaš dete, ali ne dozvoljavam kada si u alkoholisanom stanju i drogiran. Kupujem testove za drogu pre nego što dođeš i duvaš da vidim da li si pio... Ne pravi žrtvu od sebe, jer žrtva nisi.. Očigledno imaš veliku želju da te ljudi sažaljevaju. Mene ne možeš da viđaš, ja ti dete nisam. Željka možeš da viđaš. Od sada kada daješ izjave reci - Miljana mi daje da viđam sina uvek kada imam potrebu za tim, a s obzirom na to da ona ne želi da viđa mene, ja neću ići da viđam dete." Evo da vidite kako je tekla prepiska. Ja nemam memorisan njegov broj. On mi je odgovorio: "Uživajte! S*aši, hajde bre, odje*i više!" On hoće da napravi žrtvu od sebe. Ima sreće što mu dozvoljavam da vidi sina... Majku najviše pogađa kada otac dođe i ne pokazuje nezainteresovanost za dete i priča samo o rijalitiju. Ja prema tom čoveku ne osećam više ništa, kao da je došao stranac, i da mi je čestitao, on je u mom životu mrtvo slovo na papiru - otkrila nam je Kulićeva.

Ponosna mama je donela veoma važnu odluku za svog sina. Naime, ona je čvrsto odlučila da Željko nosi njeno prezime i da ne želi da ima bilo šta sa Marinkovićem.

- Danas mi je stigao izveštaj iz knjige rođenih Željko Kulić, prijavljen je. Ime oca nepoznato. Da sam uradila drugačije sada bih se pokajala.

Bonus video

SLAVLJE U NIŠU! MILJANA ZA SINA PRIREDILA NEZABORAVNO SLAVLJE: Prvi gosti su stigli, a EVO kako izgleda palata Kulića!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.