UDRUŽILI SE KIJINI NAJVEĆI NEPRIJATELJI: Da li je spreman PAKLENI PLAN?! Pobednica Zadruge će ODLEPITI kad sazna! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

TEK ĆE OVDE BITI SVAČEGA

UDRUŽILI SE KIJINI NAJVEĆI NEPRIJATELJI: Da li je spreman PAKLENI PLAN?! Pobednica Zadruge će ODLEPITI kad sazna! (FOTO)

Osman Karić je nakon završetka rijaliti programa Zadruga javno podržavao Lunu Đogani

Objavljeno:

Učešće Kristine Kije Kockar u rijalitiju Zadruga izazvalo je brojne kontroverze, a jedna od afera koja se često spominjala je ona o navodnoj Kijinoj noći koju je provela u kući Stefana Karića.

Da se prisetimo, Panamera je tvrdio da mu je Stefanov otac ispričao da je Karić navodno bio u vezi sa Kijom. Nakon što je ta vest dospela u medije, vodio se "rat" između Osmana Karića i Kristininih fanova koji su suportno tvrdili da on sve izmišlja, ne bi li se domogao "parčeta slave".

Đoganijevi su išli na večeru s Osmanom Karićem
Đoganijevi su išli na večeru s Osmanom Karićem foto: Printscreen/ Instagram/ osmankaric

Osman Karić je nakon završetka rijaliti programa Zadruga javno podržavao Lunu Đogani, govoreći kako je ona zapravo žrtva cele "igre" kako on ume da kaže, i da je za njega upravo ona moralni pobednik na šta mu se Đoganijeva nekoliko puta zahvalila putem društvene mreže Instagram.

Ono što niko nije očekivao jeste da će se ovaj trojac - Osman, Anabela i Luna, sresti i početi družiti u privatnom životu.

Naime, prethodne noći Osman Karić je na svom Instagram profilu objavio fotografije i "stori" kako sedi u društvu Đoganijeve, Anabele kao i njenog supruga Andreja Atijasa. Oni su bili na večeri u jednom restoranu, i kako piše u opisu fotografija pričali su o Zadruzi, Luninom "linčovanju", što je Karić više puta naglašavao, a evo šta je napisao ispod slike sa Lunom i sa Anabelom:

O čemu li su pričali?
O čemu li su pričali? foto: Printscreen/ Instagram/ osmankaric

- Dugo sam čekao na ovo, a nisam vam rekao... Upoznao sam srpsku divu, devojku baš ni za šta krivu... Kriva za ljubav koju daje, dok neki ker iz potaje laje... - napisao je Karić za Lunu, dok se najverovatnije opis "ker" i "kerovi" odnosi na Kristinu ili njene fanove.

- Luna luta... Ona je devojka sa očima boje mora i zlatne kose... - Karić je uputio niz komplimenata na račun blogerke.

Anabela je žena zrela, prava dama Lunina je mama... Majka prava koja za svoju ćerku sve rešava... dodao je za Atijasku.

Osman Karić je oduševljen Lunom
Osman Karić je oduševljen Lunom foto: Printscreen/ Instagram/ osmankaric

Ono što svima zapada za oko jeste činjenica da su se "ljuti protivnici" pobednice Kije Kockar konačno "udružili".

Da li je stjuardesa bila jedno od tema njihovog razgovora ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo. Vreme će pokazati ili neka nova objava Osmana Karića, s obzirom na činjenicu da je veoma aktivan na društvenim mrežama.

Bonus video

ANA I RASTA NE SKIDAJU OSMEH SA LICA: Krstili ćerku Taru povodom njenog prvog rođendana!

(Espreso.co.rs/ Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.