ON JE SELJAČKI ĐILKOŠ, GO*NA JEDNA PRIČAJU O MOM IZGLEDU: Zorica Marković poludela i OPLELA po Dušku!
Foto: Printscreen Youtube, Damir Dervišagić

besna

ON JE SELJAČKI ĐILKOŠ, GO*NA JEDNA PRIČAJU O MOM IZGLEDU: Zorica Marković poludela i OPLELA po Dušku!

Pevačica kivna na Radonjića!

Objavljeno:

Duško Radonjić, otac Pinkove zvezde Andrijane Radonjić, bivši je učesnik najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruge" koji je u Beloj kući tvrdio da je u vezi sa Zoricom Marković.

Iako je ova romansa više puta bila stavljena pod znak pitanja, oboje su tvrdili da im se dogodila ljubav, a onda je pukla tikva. Po napuštanju luksuznog imanja, Duško je naveo kako je ovo sve bila smišljena priča, što je Markovićevu dovelo do tačke ključanja.

Zorica se uključila u emisiju "Zadruga - narod pita" za vreme Radonjićevog gostovanja i objasnila sve. Međutim, Duško je tada izjavio kako nikada ne bi mogao da bude sa njom, čak i da mu neko ponudi veliki novac.

Sada je pevačica odlučila da se oglasi i otkrije sve detalje ovog komplikovanog i nerazjašnjenog odnosa.

Zorica i Duško vode rat
Zorica i Duško vode ratfoto: Printscreen

- Šta god da je on rekao meni je smešno. Nas dvoje se nismo čuli ni pre ni posle toga. Ja samo želim istinu. Niko njega nije terao da bude inicijator svega toga. Ni jedna tema muško-ženskih odnosa uopšte nije bila među nama u životu. On je rekao novinarki, pa je ona žena to objavila. Ja sam htela da budem fer, iako mi to ne treba, ja imam ozbiljnu vezu, ozbiljan život. Ja sam to shvatila kao šalu, ne može da mi škodi, niti ćemo mi imati se*s niti bilo šta. To između nas dvoje je totalno aseksualno. Ne sviđa se on meni, ne sviđam se ja njemu. Kolega, iz mog kraja, hajde da napravimo igru. Najnormalnije sam ušla kad me je produkcija pozvala, nisam ni znala da će on ući. Slikali smo se pre njegovog ulaska, zvala me novinarka da me pita da li da piše da smo u vezi, da se zavrti priča oko njega. Ja sam svoje du*e poturila tamo za njega. On je izjavio u "Zadruzi" nešto u zavijenoj formi da smo mi zajedno. Kad sam ja ušla u "Zadrugu", iznenada po pozivu produkcije, rekla sam mu samo da bude fin, da se šalimo, i stvarno smo se lepo družili, korektno. Nisam htela da ispadne da on laže, zadrugari su počeli da komentarišu, a ja sam rekla da ne želim ništa da pričam o svom privatnom životu. Sve je to bilo, prošlo, pili smo kafu zajedno, pričali, neko vreme nismo ni toliko pričali - istakla je Zorica u jednom dahu, a onda nastavila.

Nije mogla više da ćuti
Nije mogla više da ćutifoto: Printscreen Youtube

- Imao je svoja razmišljanja u vezi sa svojom ćerkom, koju je po mom mišljenju ukanalio, ali njegov problem. On je izašao posle toga, i pričao nešto jer mora da se opravda nekome privatno u kog je on zaljubljen, ali udri po Zorici. Ti komenatri "Ko bi bio sa njom, neka skine stomak", čemu to. Lepo sam mu rekla da kaže istinu a ne da se ku*či. Ja sam rekla istinu, a on je ispao lažov. To su seljački đilkoši, mangupi, koji hoće da dođu do izražaja, on misli da je lep, ne znam za koga je on lep, za meni nije ništa, običan čovek, sviđa mi se samo kako on peva. Njemu na čast šta god da je rekao, ja sam sve zaboravila, ali ne mogu da dozvolim da neko pi*a po meni a ja da ćutim. Nije lepo da se sada to tako definiše, nakon što je završio učešće u "Zadruzi", to je đilkoški i primitivno. Meni ne trebaju nikakve priče, ja sam dovoljna sama po sebi ime i prezime, naročito ne sa njim koga sam poštovala kao zemljaka, kolegu i navodno korektnog čoveka, a eto kakav je ispao. On meni ne treba, kad bi videli mog frajera ne bi im bilo dobro. Go*na jedna, pričaju tu nešto za moj izgled, status. Ne bi im bilo dobro kad bi videli mog čoveka, gospodina. To je stoka isfrustrirana, koji nemaju nikog u životu, a glumi nekog je*ača. Kao javljaju mu se ribe, ide on da manekeniše. Gde će on da manekeniše? Pored toliko mladih ljudi, tebe zvali u Milano, nego šteta nije homoseksualan. Neka ide, i treba da ide tamo da ga nagu*e.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.