ZASLUŽIO JE SVE ŠTO MU SE DEŠAVA: Miljana Kulić NE MARI za oca svog deteta nakon afere s kokainom!
Foto: Printscreen Youtube

BAŠ JE BRIGA ZA NJEGA

ZASLUŽIO JE SVE ŠTO MU SE DEŠAVA: Miljana Kulić NE MARI za oca svog deteta nakon afere s kokainom!

Saga na relaciji Marinković – Kulić se nastavlja

Objavljeno:

Nakon što je ocu njenog deteta u automobilu pronađena droga, učesnica rijalitija priznaje da nije iznenađena.

Ivan bi mogao da završi u zatvoru na tri godine, po članu Krivičnog zakona 246a, u kojem se navodi da će onaj ko neovlašćeno u manjoj količini za sopstvenu upotrebu drži supstance ili preparate koji su proglašeni za opojne droge biti kažnjen novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine.

Kako je Alo! ekskluzivno pisao, bivši suprug pevačice Goce Tržan priveden je u noći između petka i subote zbog navodnog posedovanja kokaina, a Miljana Kulić, njegova bivša devojka i majka njegovog tek rođenog sina Željka, nije bila iznenađena tom informacijom.

Miljana ne želi da priča na temu koja ima veze s Ivanom Marinkovićem
Miljana ne želi da priča na temu koja ima veze s Ivanom Marinkovićem foto: Printscreen

- Čula sam i čitala da je priveden i da mu je pronađen kokain u autu, a da kažem da me je to iznenadilo, slagala bih - iskrena je bila Kulićeva kada smo je pozvali za komentar, a onda je dodala:

- To što mu se dogodilo me ne zanima, imam bitnija posla i ne želim da razgovaram o tome. Na kraju, svako nosi svoj krst i kako radiš, tako ti se vrati. Svako treba da odgovara za svoje postupke i ako po tome gledamo, zaslužio je - rekla je Kulićeva za Alo!.

Ivan Marinković nije želeo da komentariše navode da je priveden zbog droge i kratko je prokomentarisao da su to gluposti.

Bonus video

CECA JE PRAVA ŽENA-MAČKA, NISTE JE PRE VIDELI U OVOM IZDANJU: Uživa na proslavi rođendana ćerke Ane i Raste, a ovaj detalj će vas oboriti sa nogu!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.