IVAN MARINKOVIĆ NEĆE GLEDATI KAKO ŽELJKO ODRASTA! Evo koliko godina zatvora bi otac MILJANINOG DETETA moga da dobije zbog kokaina!
Foto: Printscreen Youtube

kleo se pred policijom

IVAN MARINKOVIĆ NEĆE GLEDATI KAKO ŽELJKO ODRASTA! Evo koliko godina zatvora bi otac MILJANINOG DETETA moga da dobije zbog kokaina!

Marinković se sve vreme branio da je droga isključivo za ličnu upotrebu.

Objavljeno:

Bivši suprug pevačice Goce Tržan priveden je u noći između petka i subote zbog navodnog posedovanja kokaina.

Posledice privođenja zbog droge mogle bi biti teže nego što on očekuje, budući da je zakonska kazna za posedovanje opojnih droga čak tri godine zatvora.

Nakon što je priveden u stanicu i pošto je protiv njega podneta krivična prijava, Marinković je posle nekoliko sati pušten kući, a kako kaže naš izvor, sve vreme se branio da je droga isključivo za ličnu upotrebu.

- I u automobilu i u stanici je insistirao na tome da je kokain samo za ličnu upotrebu, te je policija protiv njega podnela krivičnu prijavu zbog neovlašćenog držanja opojne droge. Privođenju se nije opirao i sve vreme je pokušavao da ostane pribran - kaže naš izvor. Kako već godinama ima dosije u policiji, dodatna prijava samo je pogoršala situaciju i Ivan bi u zatvoru mogao provesti godine.

Miljana poludela
Miljana poludelafoto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Marinković je bio osuđen na uslovnu kaznu, budući da je pre dve godine priveden u pančevačkom supermarketu zbog krađe, u kojoj su ga uhvatile dve radnice. Tada se Ivanu stavljalo na teret da je sa nekoliko prijatelja krao paštete, kondome, čokoladu, tunjevinu, dezodoranse.

Ivan se kleo da vodi zdrav život!

Nekoliko dana nakon što mu se rodio sin Željko, Ivan Marinković je u razgovoru ispričao da se potpuno promenio, te da više nije poročan.

- Odlučio sam da se pomerim sa mrtve tačke i da gledam samo napred. Rešio sam da svoj život promenim iz korena, kako zbog dece, tako i zbog sebe. Želim da budem dobar otac i zbog toga sam prestao sa svim porocima. Čak i ne pijem otkako sam izašao iz rijalitija. Kada mi se rodio sin, popio sam nekoliko gutljaja piva i to je sve. Ne želim da se vraćam na loše i zbog toga ću biti trezan, normalan i redovno ću plaćati alimentaciju za oba deteta - rekao je tada Marinković.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.