Marija Ana novu pesmu posvetila Filipu! ŠTA LI ĆE ON REĆI NA OVO? (VIDEO)
Foto: Printscreen/Pink

zadruga

Marija Ana novu pesmu posvetila Filipu! ŠTA LI ĆE ON REĆI NA OVO? (VIDEO)

Pre nego što je otpevala svoju numeru, Marija Ana je komentarisala tekst pesme i rekla da li je ista posvećena njenom bivšem dečku Filipu Đukiću

Objavljeno:

Marija Ana Smiljanić nedavno je objavila novu pesmu "Baš grešno" koju je sinoć opetvala u emisiji "Zadruga, narod pita", u kojoj je gostovala zajedno sa Nadom Obrić kod voditelja Darka Tanasijevića.

Pre nego što je otpevala svoju numeru, Marija Ana je komentarisala tekst pesme i rekla da li je ista posvećena njenom bivšem dečku Filipu Đukiću, sa kojim se često svađala tokom boravka u "Zadruzi".

foto: Printscreen/Pink

Pa u neku ruku opisuje moj život, taj inat... Pa ja sam svesno grešila samim tim što sam želela da ga povredim. Mislim da se Filip pronašao u pesmi čim ju je reklamirao, šalim se... Bio je oduševljen mojim izborom i kako je sve to izgledalo kada se završio spot, ali tekst nije konkretno pisan za njega. Samo to ću reći - izjavila je Marija Ana.

Nakon ovoga Smiljanićeva je izvela svoju novu pesmu, a kako je izgledala ova situacija možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković

(Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.