PUKLA JE SIJALICA, A MILJANA JE POČELA DA PARANOIŠE O PREDSKAZANJU! Ivan Marinković ispričao SVE o KULIĆIMA: Oteću Željka, ako me odvoje od njega!
Foto: Printscreen Youtube

opet se svađaju

PUKLA JE SIJALICA, A MILJANA JE POČELA DA PARANOIŠE O PREDSKAZANJU! Ivan Marinković ispričao SVE o KULIĆIMA: Oteću Željka, ako me odvoje od njega!

Ivan je spreman na sve kako bi viđao dete

Objavljeno:

Naime, on se redovno čuje sa Miljanom i tu je koliko god mu ona dozvoljava, ali kako kaže, ako se njeni roditelji budu mešali i ako mu budu branili da viđa svoje dete, spreman je i da ga otme ako treba.

- Treba da vidim kako to ide sa prijavom deteta jer planiram da mu dam svoje prezime i da ga priznam, a oni ako neće tako, ja mogu i sam da se staram o sinu! Rekao sam joj da sam se toliko zaljubio u sina da ću ga oteti ako probaju da me odvoje od njega na bilo koji način. To ne bi izašlo na dobro - iskren je Ivan.

On dodaje i kako ga Miljanino ponašanje nervira u nekim situacijama, ali da će se potruditi za svoje dete.

- U jednom trenutku u sobi je eksplodirala sijalica a Miljana se pogubila i odmah je pomislila kakvo li je to predskazanje. Ma rekoh šta lupetaš, nije to ništa, svaki dan pucaju sijalice.

Eto tako me iznervirala u sekundi, zato sam joj zapretio da ću uzeti bebu kod sebe da je čuvam. E onda se odmah smirila. Ma mnogo je ona mlada mama, ima bolove, ništa ne jede još uvek, pa je sva nervozna i preumorna.

Nadam se da se njeni roditelji neće mešati, jer u suprotnom može da bude svašta, a beba će najviše trpeti i patiti. I njen otac Siki mora da smiri strasti i spusti loptu. Nisam ja nikakav Indijanac - kaže Ivan i dodaje da mu bivša žena Goca Tržan još uvek nije čestitala rođenje sina, a ni ćerka Lena koja je dobila polubrata.

Bonus video

MILJANA KULIĆ SE PORODILA PRE 5 DANA, PA PODELILA PRVE UTISKE: Evo kako je protekao porođaj i šta ima da kaže o ocu malog Željka! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.