VUK MOB ZBOG ODNOSA SA KIJOM OPLEO PO SLOBI: Sram te bilo, treba da se pokriješ UŠIMA, besramno si se KU*VAO na televiziji!
Foto: Filip Plavčić

udario na bivšeg muža

VUK MOB ZBOG ODNOSA SA KIJOM OPLEO PO SLOBI: Sram te bilo, treba da se pokriješ UŠIMA, besramno si se KU*VAO na televiziji!

Saga oko Kije Kockar i Slobe Radanovića traje neprekidno i nakon završetka "Zadruge".

Objavljeno:

Možemo reći da aspekt sa Vukom Mobom predstavlja negde i vrhunac zbivanja u post-rijaliti periodu. Reper je navodno u vezi sa Kockarevom, a različite izjave sve tri strane su glavna tema svih tabloida.

Sloba je više puta govorio o novom odabiru partnera svoje i dalje zakonite supruge, a njegove reči variraju od pohvalnih do ne baš pohvalnih... a i te pohvalne su uglavnom verovatno ironija.

Nedavno je rekao za jedan list kako je Kija "spala sa konja na magarca" kada je njega zamenila Vukom Mobom. Na ovo mu Mob nije ostao dužan, pa je pored uslikanog teksta iz novina napisao na objavi vrlo otvorenu prozivku na račun Radanovića.

- Taj magarac je zaštitio tvoju ženu više u ovih deset dana nego ti u deset meseci onog besramnog k*rvanja na televiziji. Sedi, ćuti i pokrij se ušima - stoji na Instagram storiju.

Brzo je obrisao ovaj post
Brzo je obrisao ovaj postfoto: Printscreen Instagram

Vuk Mob je brzo nakon objavljivanja i uklonio ovu objavu.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.