MILJANA KULIĆ OD NAS SAZNALA ZA NAPAD NA DARKA LAZIĆA: Vi niste normalni da mi saopštavate takve stvari, Bog je dobar i pomoći će mu!
Foto: Printscreen Youtube

uznemirila se!

MILJANA KULIĆ OD NAS SAZNALA ZA NAPAD NA DARKA LAZIĆA: Vi niste normalni da mi saopštavate takve stvari, Bog je dobar i pomoći će mu!

Nakon napada na Darka Lazića, Miljana Kulić istresirana

Objavljeno: 17:12h

S obzirom da je Miljana Kulić proganjala Darka Lazića, a i svi znaju kako je reagovala kada je kao gost pevač ušao u Zadrugu.

Kako su svi mediji objavili vest o napadu na Darka, a društvene mreže "gore" na ovu temu, verovali smo da je i Miljana Kulić koja je vrlo aktivna majka na društvenim mrežama, saznala za ovu vest i pozvali smo je da je pitamo da li se čula sa Darkom i da li joj je lakše kada zna da se ništa strašno na kraju nije desilo, ali razgovor nije bio onakav kakav smo očekivali.

Uznemirila je vest
Uznemirila je vestfoto: Printscreen Youtube

Naime, Milajana uopšte nije znala za incident pa je i nas ona istraumirala:

- Ko ga je napao? O čemu se radi? Ništa nisam čula - rekla je Miljana, a mi smo joj objasnili situaciju i umesto da je smirimo, mlada mama se dodatno istresirala, a to svakako nije bila namera nikoga:

- Vi niste normalni da mi u stanju kada dojim bebu govorite ovakvu vest! Jel ste monstrumi ili znate da dojilje treba da se poštede stresa. Nisam čula, vi ste me sada obavestili! On je dobar čovek, Bog je dobar i pomoćiće mu sada i uvek - rekla je na kraju Miljana.

Bonus video

MALA MOJA, KO TE JE NAĆERA, DA TI SA MNOM ŠEDNEŠ U GLISERA? Andrija Milošević nasmejao fanove DO SUZA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.