Miljana ODBRUSILA Ivanu! Umislio si da si Boris Tadić, muvaju te i žene i gejevi! (FOTO)
Foto: Printscreen

au

Miljana ODBRUSILA Ivanu! Umislio si da si Boris Tadić, muvaju te i žene i gejevi! (FOTO)

Od pomirenja sa Ivanom izgleda da nema ništa

Objavljeno:

Miljana je tada definitivno donela odluku da od pomirenja s Ivanom Marinkovićem, ocem njenog deteta, nema ništa.

- Definitivno sam precrtala Ivana. Blokirala sam ga na svim društvenim mrežama, i pozive i poruke. Došao je u posetu i sve vreme mi pričao o rijaliti programima. Hvali se kako ga muvaju gejevi, žene, a mene to ne zanima. Gledam ga i samo sam nervozna kada je u mojoj blizini.

Umislio je da je Boris Tadić, a nije niko i ništa. Samo je došao da me nervira. Traži da se dete zove Nenad Marinković, kao Gastoz. Zamislite to. Strašno, nemam reči! Želi da se tako zove jer se rodio iznenada i samo ako se bude zvao nenad, on će ga voleti. Dete je već dobilo ime i svi ga volimo najviše na svetu, a on ne mora da ga voli zbog toga što mu je ime Željko - priča Miljana i dodaje:

Nije njemu stalo do imena, nego da pokaže narodu da ima uticaj na mene, kao što je pričao u rijalitiju, a evo vidite da nema. On misli da sam ja naivna, a ja nisam nimalo glupa. Sve kapiram i znam da on hoće samo da mi se uvali. E pa ne može to tako - odlučna je novopečena mama.

Bonus video

MILJANA KULIĆ SE PORODILA PRE 5 DANA, PA PODELILA PRVE UTISKE: Evo kako je protekao porođaj i šta ima da kaže o ocu malog Željka! (KURIR TV)!

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.