SLOBA VAN SEBE ZBOG KIJINE VEZE S VUKOM MOBOM: 7. avgusta definitivno okončavamo brak!
Foto: Printscreen

NOVA DRAMA

SLOBA VAN SEBE ZBOG KIJINE VEZE S VUKOM MOBOM: 7. avgusta definitivno okončavamo brak!

Sloba je dao svoj komentar o vezi Kije i Vuka Moba

Objavljeno:

Kristina Kija Kockar već neko vreme uživa u vezi sa reperom Vukom Mobom, sa kojim je čak otišla na letovanje u Bar. Iako su u početku negirali da među njima postoji bilo šta osim prijateljstva, ispostavilo se baš suprotno kada su u medijima osvanule paparaco fotke na kojima se vidi da su odseli u istom apartmanu.

Ipak, Kija još uvek ne želi da javno eksponira vezu sa Vukom, dok se zvanično ne razvede od Slobodana Radanovića, koji nikako nije mogao da se oporavi od šoka kada je saznao s kim mu se viđa žena. Čak je otvorio dušu prijateljima i rekao im šta misli o Kijinom novom frajeru.

Kija i vuk se trenutno nalaze u Crnoj Gori
Kija i vuk se trenutno nalaze u Crnoj Gori foto: Dragana Udovičić

- Kada je video njiihove zajedničke slike i svoju suprugu koja je izašla na terasu iz Vukove sobe samo u gaćicama i majici, bio je šokiran. Rekao je da se konačno vidi ko je ko i da ne zna kako to da je do pre nekoliko nedelja njega ludo volela, a sada je već našla dečka sa kojim je spremna na sve. Bio je baš onako ironičan, rekao bih i ljut. Dodao je da je ona ta koja je pričala kako dok se razvedu i on i ona mogu da imaju samo švalera, odnosno švalerku, pa je rekao da ona sigurno Vuka ne gleda kao švalera, već kao dečka. Ne znam da li se on i Vuk znaju, ali je rekao da se Kija baš srozala i da je sada siguran da je bila i sa Filipom. Kaže: "Spala je na magarca, ne znam šta joj se desilo, slava je udarila u glavu, čujem da je rasturila veridbu, a onda priča kako je neko njoj rasturio brak. Što ti radiš ono što je tebe navodno povredilo", jadao se Sloba - priča izvor za Star i dodaje:

- U nekoliko navrata je rekao da će da ćuti, jer ako on progovori, neće biti dobro. Pitali smo ga na šta misli, ali nije želeo da otkriva. Kao gleda svoja posla, ali ako ga neko čačne, i te kako će reći sve što ima, a odnosi se na Kiju. Znao je on da Kija neće da samuje, ali mu je neverovatno da se smuvala sa Vukom i još se eksponiraju! - govori izvor sa lica mesta.

7. avgusta će Sloba i Kija staviti tačku na svoj brak
7. avgusta će Sloba i Kija staviti tačku na svoj brak foto: Printscreen

Sloba je dao svoj komentar o vezi Kije i Vuka Moba, i objasnio da će uskoro svemu doći kraj.

- Želim im svu sreću. Ja ću 7. avgusta ići na sud, tada definitivno okončavamo naš brak i svako može da radi šta želi, mada nas dvoje već živimo svako svoj život, tada ćemo i na papiru biti slobodni - kaže Sloba.

Bonus video

SLOBA NE OSTAVLJA KIJU NA MIRU: Prati je u KORAK, a ministarka ne mari, pa pokazala u KAKVOM LUKSU uživa

(Espreso.co.rs/ Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.