POTRESNA ISPOVEST: Miljana Kulić otkriva šta je Ivan tražio od nje kada je ostala TRUDNA! (FOTO)
Foto: preentscreen

priznala ISTINU

POTRESNA ISPOVEST: Miljana Kulić otkriva šta je Ivan tražio od nje kada je ostala TRUDNA! (FOTO)

Miljana Kulić je priznala šta je Ivan Marinković tražio od nje kada je ostala trudna

Objavljeno:

Miljana i Ivan su nakon rijaltija “Parovi” u kome je Željko začet ostali u lošim odnosima, a Kulićeva otkriva da ju je on terao da uradi kiretažu.

Dozvolila sam Ivanu da vidi Željka i video je dete još u bolnici. Što se tiče našeg odnosa tačka je stavljena još u rijalitiju onog dana kada me je terao da uradim kiretažu i kada me je nervirao da bih dobila spontani. Sa njim nemam budućnost, a ja mu neću uskratiti da vidi dete. Bebu može da vidi uvek, ako pokaže da je to zaslužio i da mi je stalo do deteta, što sumnjam - kaže Miljana Kulić.

Beba Miljanina i Ivanova
Beba Miljanina i Ivanova foto: preentsreen/ instagram/

Rijaliti učesnica otkriva da sada ne shvata zbog čega je tokom učešća u šou programu bila zaljubljena u Ivana Marinkovića i volela ga.

Ja sa njim nemam zajedničku temu i nemam o čemu da razgovaram sa tim čovekom. On je bukvalno meni kao slučajni prolaznik. U rijalitiju sam ga volela, bila su pojačana osećanja i emocije, ali sada pitam sebe da li je moguće da sam tog čoveka volela i bila sa njim.

Mislila sam da će bar trudničke emocije proraditi u meni kad sam ga videla, međutim, ništa. Isti osećaj kako kad dolaze ovi doktori da me obiđu i čestitaju. Došao je da vidi dete, a on zna zbog čega je to uradio, zna istinu - kaže rijaliti zvezda.

Bonus video

KAO IZ HOROR FILMOVA! Luna Đogani promenila lični opis" PRIZOR ĆE VAS PRESTAVITI!

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.