NE VRAĆAM BUNDU, TO JE MOJE! NEMOJTE TO DA MI UZIMATE! Luna OTKRIVA da su Sloba i ona raskinuli tek POSLE Zadruge
Foto: Printscreen Youtube

izletela se

NE VRAĆAM BUNDU, TO JE MOJE! NEMOJTE TO DA MI UZIMATE! Luna OTKRIVA da su Sloba i ona raskinuli tek POSLE Zadruge

Ipak su folirali ljude tokom rijalitija

Objavljeno: 11:34h

Zbog jedne rečenice Lune Đogani, ispostavilo se da je blogerka tokom finala rijaliti šoua ipak bila u vezi sa oženjenim pevačem, iako su sve uveravali da su na svoju ljubav stavili tačku.

"Ja sam jedanput poslala jednu drugaricu da ode u Zrenjanin po moje stvari koje su ostale tamo, jer kad smo se Sloba i ja pakovali u 'Zadruzi', mi smo tad još uvek bili zajedno, tako da smo i stvari pakovali zajedno", rekla je Luna gostujući u emisiji "Zadruga, narod pita", koja je očito smetnula s uma da su u baš to vreme njih dvoje svima uporno ponavljali da nisu zajedno.

Otkrila kad su raskinuli
Otkrila kad su raskinulifoto: Printscreen Youtube

S druge strane, svima koji se za to interesuju, između ostalog i Lepom Mići, javno je poručila šta će da uradi sa svim poklonima koje je tokom veze za Slobodanom dobila. Mića smatra da bundu treba da vrati, ali ona ne misli tako.

"Neću dati, to je moja bunda! Nema nazad! To je poklon od mog tadašnjeg dečka, koji je to zaradio jer je bio pobednik 'Zadrugovizije'. To mi je ostalo od njega, to i pisma... nemojte to da mi uzimate. Baš je lepa bunda. Ona se nalazi kod mene, kod kuće, na čiviluku čeka zimsku sezonu da je nosim", izjavila je ona.

Bonus video

SLOBA NE OSTAVLJA KIJU NA MIRU: Prati je u KORAK, a ministarka ne mari, pa pokazala u KAKVOM LUKSU uživa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.